Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u svakoj normalnij zemlji ako politicar imalo pogrijesi on podnese ostavku makar se to radilo o banalnoj ljubavnoj aferi a kod nas koji politicar uradi vece krivicno dijelo on jos dobije i nagradu to moze samo kod nas.........
Sto je najgore, kod nas su u drzavnim agencijama i u viskom drzavnim ustanovama osobe koje iza sebe vec imaju neke "aferime" po sudovima... Zalosno je to, ali istinito moj salko.
Upravo tako. Pitanje je zašto zločinci poput Trenerke, Slučajnog Prolaznika, Tenisera Damira, Keljmedi Fahre i ostatka bande nisu dali ostavke nakon što je sud ustanovio da nema prekršaja i nakon što je i pticama na grani jasno da je sve zapakovala ova boljševička banda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sapunica "Oleg Cavka djelovanje po direktivama"
Je li ovo komentar direktno iz SDA štaba? Ne bi me iznenadilo da štitite prava oslobođenih ubojica, silovatelja, mafijaša, lopova, kriminalaca.
Bosnjacki musliman i terorista Muhamed Kopriva inace nastanjen u Geteborgu, Svecka, poginuo u Siriji.
MAMU MU
Političari su kod nas zaštićeni ko medvjedi,nemože im niko ništa.Žao mi je što vrijedžam životinje.
Imam prijedlog, zašto na prozore predsjedništva ne stave jake rešetke, i zaključaju izlaz, i sve riješeno ! PS-- čast izuzecima !
I pusten vec Sam u BiH politicare vodaju Po sudovima policijama i opet nista
Sad ce biti da je ovaj krivotvorio poptis Budimira i da je on ustvari pustio ove sto ih je "trebao" Buda "pomaziti"... Hebo lud zbunjenog...
Neovisni partijski tuzitelji iz dana u dan uklanjaju prepreke na nasem putu ka pobijedi. Ovoga je SIPA snimila kako je prelazio pjesacki na crveno i uzimao lijekove u apoteci bez recepta. Kad se doda Budimirov pistolj dobije se kompleksna kriminalna struktura uspostavljena s ciljem rusenja Prvog Medju Jednakim, Najveceg Sina, Jednog i Jedinog Velikog (i Voljenog) nam Vodje
Šega mi je ovo spominjanje koga je Budimir sve pomilovao: ubice, silovatelje, pljačkaše... Pa pojam pomilovanja se ustavom i zakonom veže za čin pomilovanja onih koji su osuđeni za počinjena krivična djela. Pa neće pomilovati valjda profesore, doktore, učitelje, vaspitačice i sl. Jedino koga može pomilovati i jesu ubice, silovatelji, pljačkaši i sl. jer se na njih jedino taj zakon i institut pomilovanja i odnosi.
Ova Čavka je sada počela da kljuca, čitaj hapsi, nasumice. Daleko je dogurao kao njegov nalogodavac Jagunđija. Nevjerovatno je da kao pravnik, valjda, ne vidi ili bar ne osjeća da je truloj tahti ispod koje je živi pjesak.
sipa je zakon.... da nje nema u ovom bi Eldoradoru radi fakat ko sta hoce....
Kaže Zlajin najbolji drug Fahro neki dan "rekonstrukciju federalne vlade nije moguće legalno provesti". To je valjda i objašnjenje za nelegalne aktivnosti Čavke, Kajmakovićke, Zubca, Perića, Radončića i ostalih... Možda je ovaj Drinovac od samog početka trebao biti uhapšen? Možda?! Ali njegovo hapšenje ne otvara prostor za rekonstrukciju vlade, a Budimirovo hapšenje im je trebalo otvoriti taj prostor. Ipak, ni to im nije pošlo za rukom... :)
Ma necudi me uopste,valja to klupko raznotat!!Ko se tu sve nalazi Boga pitaj vise??
Opasan terorista!
šta se ovaj Budmir tako pazi, kao da je neka endemska vrsta, dajte čovjeka u aps i mirna Bosna
Pa Budimir će se u pravnoj stvari i pojaviti kao endem koji će srušiti neke nakaradne tumače prava i pravde. Na sreću naroda voda počinje da se bistri i lešinari iz vlasti, pravosuđa i državne administracije polako ali sigurno tonu sve dublje. 14, poslije izbora slijedi set pitanja, a, prvo je kako ste ovo sve što ste prikazali u kartonima zaradili? A ono što nije prikazano takođe morate da dokažete.
Igra li ovaj Ragib ragbi?