Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bos @@bos (vjerovatno se radi o istoj osobi) Ti si izdajica svega bosnjackog i bosanskog, kopile neodgojeno.
potpisujem!a moguce ce da ce dobro plait ovog bosnjaka da prizna samo za dobru lovu,nekiloko godina u zatovr i posije na havajskim ostrvima,sve se kupuje kad imas izdajicu!
Radi srpska masinerija preko CARL LITE i dalje mamu im jeb sovinisticku fasisticku neka hapsi prave zlocince kojim je on vodz zajedno sa srpskom dromfom
Kad se lijen navali, svo selo popali, sto kazu. Tako i vi, ili ste totalni nevjernici il navalite ko sivonje na vjeru. Vise me glava boli od vase vjere, vas sto uzalud uzimate u usta ime...Sve vjernici, a nigdje gorih ljudi, jel to svrha vjere, moj do mojega.
Da ti je iskreno zao \"civila pravoslavne religije\", ne bi koristio taj izraz, kao sto rece covjek gore, bio je Jugoslaoven, i skj, znaci, ateista, kao sto je vecina stradalih, vjerovatno. A posto tad nije bilo drzave BiH, vec Jugoslavija, bili su ili Jugosloveni ili Srbi, a sad mogu biti samo Srbi. Sto im ustavom garantuje drzava. Malo ti pripazi na izrazavanje, da ne bi tebe poceli nazivati civilom muslimanske religije.Izem ti religiju.
Da je uhvaćen Srbin ovi moroni bi napisali sigurno puno ime i prezime. @XYZ Znam neke detalje oko logora Viktor Bubanj, Stravična su zaista.
Jako mi je zao nastradili civila pravoslavne religije ako su vec bili zatoceni, a ti koji su ih mucili i izivljavali se na njima neka im Bog presudi ako ih kazna nestigne na ovom svijetu, ali reci da je bilo samo u Sarajevu 238 logora je prosto nemoguce i jako glupo zvuci, to znaci da je svaka ulica u Sarajevu imala logor a mozda i dva, neznam stvarno kako su dosli do te cifre...
Ovo je samo nastavak slucaja kad je prosle godine jedan bosnjak osudjen na 5 godina robije u Norveskoj jer je bio strazar/ili sta li vec u Dretelju. Ovaj sada uhapseni u Svedskoj, tada bio kao svjedok na sudjenju, sada je i on uhapsen. Znaci, o Dretelju se radi.
Koliko vojski ste imali? Koliko zaracenih strana? broj im se ne zna, ko koga, ni zasto, ni kako!!! Svi su imali logore, svi su se izivljavali na civilima.
Sto li je ovo cenzurisano bilo??? Kao, nije bilo zlocina osim samo na jednoj strani, kao ni logora? Mame vam se spomenem i vasoj cenzuri!!! Mars!!!
Pa, bilo je kopanja rovova i zivih stitova, koliko ja znam. Nije da nije. Ja licno imam jednog poznanika, kojem su pucali kroz ruku, i valjali ga kroz minska polja. On nece nikog da tuzi, a sto, to on zna, predobar je covjek. Sigurno nikom nista nije ucinio.
Licno mucio, redovno pijan obilazio sve logore u BiH i mucio jadne svbove, pa onda im krao stvari iz stana, pronalazio im \"kalasnjikove\" i \"radio-stanice\" koje oni nisu ni imali, svbove stavljao u zivi stit, ma pakao, pakao
Al Harisani je vidio i licno obilazio te logore, kazu svjedoci...
@xyz SVAKA TI CAST...TI SI PRAVI HEROJ KADA SI KAO SRBIN USPIO MEDJU ALIJINIM I HARISOVIM MUDZAHEDINIMA U SRED SARAJEVA DA PREZIVIS CETIRI GODINE PAKLA.. U SARAJEVU JE bilo 238 logora za Srbe, Hrvate i neposlusne Muslimane, i bas je cudno da to r a t n i z l o c i n a c Haris Silajdzic nije mogao vidjeti iz podruma u kome je zivio za vrijeme rata.. A da je samo malo izvirio...
Pile moje retardirano, drzi se ti svojih pjesmica. Znas ono: \"Sjedi neko na vrh krsta.....\" ili se vrati kod mame u kavez i odmori, majmunce mamino....