Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj mehmeda, gledaj tzv bosnjaka... Samo mu treba toljaga i preko ledja koza od medvjeda. Slika pracovjeka je onda kompletna..
Suvišno je komentarisat za ovakvu spobodu. Fuj
Smradu kjafirski.
lijep čiko! ja imam jednog ovakog, doduše, na lancu je i zove se joni.
U kriminalistici i psihologiji je objašnjeno i dokazano kako neke specifične crte lica otkrivaju ljude koji su skloni određenim devjantnim ponašanjima. Pogledajte kako su ovom čovjeku oči postavljene blizu jedno drugom i sve će vam biti jasno.
Ubrzajte proces, istrazite, skupite dokaze, kaznite i to najduzu kaznu sto zakon propisuje.
Bolesnici.
vidi mu se na faci da je veoma inteligentna osoba
Da je karina bakir obezbjedio radna mjesta ne bi jadni Mehmed iso u Siriju..
Ja se ne sjecam da je bila neka akcija SIPE Donjeck..
Moze on soliti pamet budalama,a muslumani bosne su castan narod i oni zele moderan zivot dostojan covjeka,a vidi se po vama koliko ste napredni jee radite samo na odvozu smeca bar kod nas u Zavidovicima..bas ste face..
jest mu gusta brada....trci trci pa dlaka
Gdje su mu obrve? Ovaj je konkurencija Sulejmanu... Sve ljepsi od ljepseg u 23%... Da se ne smjesta tamo neki skart, smece u taj 23%?
na neki nacin mi je zao ovih ljudi. vecina njih mozda i nije losa, ali su zavedeni tom teroristicnom ideologijom koja se zasniva na totalnom pogresnim tumacenjem kur'ana. svi samo osudjuju ali nitko nista ne poduzima da se to sprijeci. na bilo koji nacin.
kakav seljak hahahah
A sto uhvatiste samo Mehmeda? Imate jos bar milion ovakvih bica u 24%.
@BW1 nema damu
@BW1 A ti mislis da genocidasi ne znaju rokati? Pa ne bi nas zvali genocidaši da ne znamo. Samo krenite islamizirana bagro, samo krenite...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Olicje inteligencije