Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoć oko 23:30h u Beogradu gore navedeni je ukrao moje putničko vozilo MERCEDES 190 CRVENE BOJE REG. OZNAKA M59-T-005(nove BiH tablice).Pronalazaču slijedi nagrada, a sve informacije možete dostaviti najbližim policijskim stanicama po Srbiji ili Bosni i Hercegovini kao i vlasniku na tel: +387 65 764 838.
dragi konji sa sarajevo-x.com! (moram reci konji, jer dosad bi najglupjli covjek vec shvatio) Grad se zvao, zove i uvijek ce se zvati: BOSANSKA GRADISKA, jel to vama odgovaralo ili ne!!!
TURČINE,NAŠIPU SE K.U.R.Č.I.N.E
Kako nećete shvatiti više da se pobogu grad zove BOSANSKA GRADIŠKA!!!! Isto kao što je i Bosanski Brod, Bosanski Šamac, Bosanski Novi, Bosanska Dubica, Bosanski Petrovac..itd! Ako negirate prefiks \"Bosanski\", negirate i suverenitet Bosne i Hercegovine, tj radite za Genocidnu Tvorevinu!
Bosanska Gradiska majmuni... a isto mi je drago da dosta katolika i pravoslavaca posjecuju ovaj sajt!
o,dolijali se kadkad,Mahmute...
muslimajmunski mamut...happy bajram !