U BiH osuđen na 4,5 godine zatvora
0
Uhapšen Ivan Bender, jedan od osnivača Herceg-Bosne
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu ovi hrvati marginalizovani.... i hrvati ih hapse.
dođe cica na kolica..
Nasa imaginarna HB je konc logore i etnicko ciscenje dala a sad joj ni rijeci za to hvala SMRT FASIZMU I USTA:SAMA
hahahha o čemu ti pajdo,uhapšen Bender,koji galagumdžija ???? Joj koji mooroon
@grudjo s naseg kur.ca go.vna ruco
Uvik a vjerovat. Daj Bosnjo ne rise sa svojim jeftinim loziona komentarima.
vidi štakora jesu se razbacali, da ste vi heroji kakvima se predstavljate sarajevo nikad nebi bilo opkoljeno niti bi vam se desio genocid ali razumljivo je da srbima niste mogli ništa pa ste okenuli cijevi na malobrojnije hrvate srednje bosne i posavine dok vas je HR naoružavala i hranila i to dično bošnjačko junaštvo, pogledaj malo kome se danas sudi za vaše \"oslobađanje\" bugojna, i ja bih osobno želio da sljedeći budu i čović, lijanović, jurišić, dodik, lagumdžija,.... @papku ne želim ni odgovarat jer se po njegovom pisanju vidi da ga je gulagumdžija napraviio u štali uz podršku sulejmana nečastivog.
@grudjo- gedjo-drzi se ti svoje stale papak- da nas to ti neces poslati u Tunis iuli Tursku ili Libiju-ja bi prije rekao da ces ti pa pa jos malo u Rvatsku- majcicu vasu- ne rece nam samo gedjo sta bi sa tim muslimanima sto su branili hercegovinu rame uz rame sa vama-issssss govedo majorizirano-nazad u stalu
osobno (jel se tako kaze) mi je drago sto je ovaj kreten uhapsen.svi koji ne znaju ko je sta je i sta je zgrijesio nek malo prosurfaju.ovi(hvo) sto kazu da su oni nesto oslobodili,zamolio bih da mi kazu,sta su oslobodili.surfo sam i nisam nista nasao(hv ima nema hvo).ovako i onog bicakcica i sl.al zbog kriminala a mlacu i sl i zbog ratnih zlocina.iako znam da nijednog muslimana u bugojnu i okolini nebi ostalo da ste \"oslobodili\"bugojno ili travnik,za srbe nemoze stati sta su nakrali i pobili i sad prde kako smo svi isto stradali i krali.e,pa nismo.zato vam hag i sud ne pasu.ne bi ni meni.
Uhapšen razbojnik kojg traži BiH pravosudje
nećemo mi ništa ograđivat jer želimo živiti u našoj BiH kao jedan od 3 konstitutivna naroda ako to smeta nekim velikobošnjačkim imperijalistima bujrum turska, jemen, tunis, libija..... a ti surfaj pa vidi šta je to tzv. Armija obranila jer da je nešto mogla obraniti nebi okrećali cijevi na HVO niti bi bilo genocida u srebrenici SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA
Zasto je uhapsen?? Uhapsen je zbog pljacke i kriminala pa tako i stavite naslov \" Uhapšen Ivan Bender, jedan od HDZ-ovih bandita i pljackasa naroda Bosne iHercegovine\"
to sto vam je napadano, a vi odbranili, to slobodno ogradite.
evo je ko naručena vijest od strane gulagumdžije i prilika da se ocrni najsvjetlija točka obrane BiH, dok su se neki predomišljali hoće li braniti BiH i govorili TO NIJE NAŠ RAT, Hrvati su se organizirali u obliku HR-HB i HVO-a i prvi stali u obranu BiH uz dužno poštovanje nekim Bošnjacima koji su bili rame uz rame s Hrvatima. SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA HERCEG BOSNA SINOVE JE DALA A DANAS JOJ NEMA NI RIJEČI HVALA.
Kakav Hotel ERO? To je DOM PENZIONERA koje su KRADEZEOVCI JAMILI, vlasništvo Penzionera BiH. JAMILA je bratija mnoge objekte u Mostaru. Npr. Dom kulture koje su preimenovali u HVATSKI DOM HERCEG STJEPAN KOSAČA, pa se Mostarci šprdaju da je to Dom Ahmed begovog babe!
Mislim da bi se o ovomu trebao žurno očitovati Rajko Vasić RAJKANE OČITUJ SE,ŽURNO JE U P.M.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba