Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONKURS - Za dodjelu stipendija -Pravo učešća imaju sve maloljetnice ministar Sadik Ahmetović
ma nije moguce,to je neka greškq.mo smo merhametli..ni mrava nebi zgazili..cuj to,ma nije valjda?
vala sad poslije tolko vremena vam ne pije vode. slobodno ga pustite, nama hrvatima nista ne znaci. ako je vama trebalo toliko vremena i ako ste ovo naposlijetku uradili zbog pritisaka izvana nabijem vas na k.... zato se mi moramo boriti po svaku cijenu da za sebe stvorimo zivotni prostor (zovite ga i entitet ako hocete) na kojem necemo morati strahovati od turskog zuluma.
KADA MISLITE ČAUŠEVIĆA KEMALA PRIVODITI, PA SLUSATE LI SINDIKATE UINO??????
A sta je sa ostalima,ko je pravio grobnice????Bosnjaci???
@sarajevo-x Da je Srbin u h a p s e n velikim slovima bi bio napisan naslov: UHAPSEN M O N S T R U M ILI K O LJ A C IZ TRUSINE.. Ovako posto se radi o HASAN-SECKAM on je osumnjeceni za ratne zlocine.. Mamu vam j e b e m islamisticko-teroristicku.. K U R A C VAM.. Nema nista od HISLAM-BOSNE.. N a g u z i l i vas Silajdici, Izmetbegovici svijet i Europa.. Zato u tor od 22% BiH teritorije i mirni...
a sto sipa na hvata i hapsi hiljade srpskih ratnih zlocinaca po genocidnoj ? niste vise kredibilni sipa a kako ce te i biti kad vam genocidas komanduje srbin?
Pustili ga da živi 15 godina i sad će ga u zatvor kad ovaj ionako treba odapeti.
Zločince u zatvor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\"Osumnjičeni Hakalović će biti predat tužiocu na saslušanje, a koji će potom odlučiti o mogućem određivanju pritvora.\" Što su ga hapsili ako će ga za dva dana pustiti. Ko mi god kaže da je ovo država za poželiti ja ga natakarim na neku stvar