Komentari (573)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ga kod Ziketa u celiju?
grudva je krenula!
eh to bi bio pravi cunami :D:D hebo velikog brata, farmu i ostala sranja. Da su bogdo pametni FTV I BHT da to metnu 24 sata u program, nikad im marke vise ne bi trebalo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ahahahhhahhhahha al mu ga metnuse!!!!!!! Doduse Mektic je obecao velika hapsenja i bravo Mekticu KRALJU!!!!! Sve redom sad Bakira i Zlaju u paketu a onda uz direktan TV prenos onog klosara iz Laktasa!!!!!
ne brini se...nece tog "klosara iz laktasa" ili bilo koga iz hrvatskog vodstva...
Jebiga, ja ostavio Decembar bilo mi mrsko mijenjat HALALITE 3x
Nicije maslo nije za ramazana - iskrvili se dabogda izmedju sebe.
Pravda za Fahrudina! :D ahahha
Poslje svega kad ga puste na slobodu ubrzo,onda ce da se raspise njegov kucni bileten "DNEVNI AVAZ" Sipa je obavila svoj dio posla i dokazalo se da je nas sef cist pred zakonom..Sve je ovo Politika i ovo hapsenje...Najveci kriminalci su oni pod FANTOMKAMA a to je SIPA .
leave fahro aloneeeee
uvijek se obradujem ovakvim vijestima. ali: uhapsen covjek koji je napravio najvisu nekretninu u BiH, bivsi tata mata unutrasnje sigurnosti. hm... sutra na slobodi...pesimizam..igra...nista dok ne padne glavna trojka...
NE RADUJTE SE PUNO! Danas ce on vec da se brani sa slobode, tuzilastvo je nula, puno korupcije.. Bakir ce narediti da se njegov krimos pusti!
POCINJE rock'n'roll,,,,,,PUUU
Ma trebao je on jos u februaru 2014.u hapsanu, ne znsm sta su cekali do sad
Nije ovo nikakvo politicko hapsenje.Ovo je maslo onih koji hoce destabilizaciju BiH....Iza ovoga moraju da stoje ljudi koje mi uopste niti vidimo niti znamo.
nastavnice likovnog, od mene imate kist i bojice i ostali pribor da mozete slikati u Zenici, da ne bude dosadno
Bolje da ste Bakira ,Fahro je mala maca u odnosu na onog kretena
Pisete o Fahri,sto niste napisali kako je bake prokocko 7 miliona km donacije za zicaru.
Jes mi ga zao,ali Bosnjo misli malo o ovome sto cu reci..Godinama nikom nije smeto e sad kad je krenuo sa jacanjem Bosnjackih interesa sad ga hapsi!!!..Ipak su tu malo drugi interesi..Zato cuvajmo jedinstvo Bosnjackog naroda i ne nasjedajmo na podmetenja..Hajde naka bude ali koliko je vise kriminala dodo napravio i njega ne diraju..
@Veliki vezir De Vezire kandiduj se ti..Mozda da tebe izaberemo i da nam rjesis sve probleme..Cuj ko ima glasace iza sebe moramo ga postovati druge nejma..
jedan krimos uhapsio drugog...