Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja oni uvijek kažu samo inicijale, takvima treba reći puno i prezime, nije maloljetnik pobogu!
covjek je srbin nemoj da ga hapsite jeeebem ti sveee dodikkkk
Salu na stranu.... KO je da je, zasluzio je jedan kastracijski potez. ili jos bolje njega silovati (ima sigurno pedera koji bi rado) pa da vidi kako je to
pedofil u Banjaluci čiji su inicijali P.D. iz banjalučkog naselja Petrićevac uhh da nije Pero DODIK? Rodjak od M. Dodika? A ja mislio srbi nebeski narod a i kod njih grijesnika. ;-)
@jeremy Pozdrav iz Gluhe Bukovice.
Ako već nema smrtne kazne, zašto se ne kastriraju? Fuj poznat im od 2000-te! Za takvu bolest nema lijeka, pa ni puštanja na slobodu, ali kod nas se takvi šetkaju! Jadna djeca!
ma to je kacavenda ! tako njih u SPC uce..
Nista zatvor, treba ga ubiti