Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas se vlast ne brine o ljudima a kamoli o nekakvim pticama
Otkupljuje li iko svrake ,vrane da se bacim na poso dao bi ih jeftino--oko kuče ima ih na hiljade.
Kinezi nam pojeli skoro sve macke, postepeno prelaze na kerove, a iTalijani nam tamane ptice.. sto nam je veselo..
I ne cudi, u vecini slucajeva na granici kad te pita imas li sta prijaviti, kaze i usput "ajde daj za kafu, necemo ni gledati".
Povraca mi se....
e samo da su im kerovi specijalitet....
Ne znam šta je ovdje čudno. Upravo ovih dana imamo hapšenja raje iz Granične službe, koji su se očito bavili važnijim stvarima firme "šverckomerc" u vlastitoj režiji, od lova na krivolovce ptičare. Osim toga, oni najviše vole kad vide sve te ptice mrtve, jer su tako sigurni da one nikada neće "propjevati" o tome šta su sve na granici vidjele...