Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od vas koji jedva čekate da se nešto objavi, svojim negativnim komentarima ništa nećete postići.Ne budite tastatura mangupi već se borite zajedno sa ostalima studentima za bolje sutra. Ne laj te na one koje ne poznajete lično,jer u većini slučajeva griješite. Što se tiče predsjednika Ljaljića, široka društvena masa ima samo riječi hvale za tog momka,koji se bori za sva prava studenata,a ne za lične interese što je bio slučaj njegovog prethodnika ...
Predsjednik ussc-a. Vjeciti student i pudlica direktora kadrica. Koji vec 2 godiene razvlaci zavrsni rad samo da bi koristio beneficije kao predsjednik udruzenja: plata 200km i besplatno stanovanje. Kako on uopce moze biti relevantan da se oglasava ispred studenata.
Ccc