Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udruženje studenata-Udruženja lizača guzice Upravniku!
nema nista od ovdasnje nazovi intelegencije.nikada gore stanje studenata nije bilo. Nazalost toliko su studenti raslojeni da vjerovatno bez Cegevare ili nekog revolucionarnog udruzenja nema nista. Samo da napomenem u ondasnjem sistemu kojeg ovdasnje vodeje NARODA ne vole niti spominju bilo je sljedece. Svaki student koji je dosao sa strane imao je studentske bonove za koje se mogao hraniti u nekoliko restorana u gradu, bila je internacionalna karta sa kojom ste mogli putovati i imati smjestaj do 70% jeftinije. Nazalost ovdasnji studenti to neznaju, a kako bi znali kada su ih podjelili u torove po nacij, po vjeri po novcu i rade sa njima sta zele. Nazalost dugo ce vode proteci dok studenti dodju do svjih prava
ma ko j.e.b.e nas studente, bitno je da guzonje imaju para :D
bombicu istjerat iz uprave, poslat cu joj autobus pun muskaraca, ona zna zasto
Binde, prezervative i pepeljare istresaju u wc šolju pa onda kažu začepilo se, pukla cijev itd....
Kad dođu krkani sve razvališe. Domovi su bili u dobrom stanju naročito onaj u Nedžarićima tek renoviran ali krkani razvališe česme, cijevi,umivaonike, pločice, vrata, prozore, krevete i sve ostalo. Oni i tramvaje razvališe. A sve budući akademski građani. Plati pa klati. Kome ne valja neka ide u podstanare aneka se hrani po hotelima.
Neka, tako treba seljacinama koji krave prodaju da bi dosli, pa se bune. Je"l to treba Sarajevo da vam obezbijedi hotelski smjestaj ili mozda stanove da vam placa, mamicu vam seljacku. Dodje te i nikad vas "izgoniti" pusti te pike seljacke o cekuje te sve djabaluka, pu. I ko da digne prosteste, ko?????? Kad dodje seljacina i njemu je dobro, ima za kafe, a i posao mu se nadje, ko u ovom gradu da digne proteste. FUJJJJ
Ovo me nešto podsjeti na onaj slučaj nedavno kad je predstavnik studenata Medicinskog fakulteta pisao ''Pismo izvinjenja'' dekanu, zbog toga što je u medijima objavljenja informacija da je školarina poskupila na 6000 KM mjesečno. Pored takvih predstavnika, tačno se zapitam koga oni predstavljaju ? Očigledno da se, kao i naši političari, direktori,itd. prodaju za sitne pare za svoju malu korist, a na veliku štetu svih ostalih. I kad su svi takvi, ali evo vidite: BAŠ SVI !!! - kako onda očekivati da imamo normalnu državu ?
Kakva situacija u državi, takva i u domovima..
Čuj nebriga društvene zajednice?? A kriminal i korupcija direktora Kadrića?
ovo nazovi-udruzenje umjesto da brani studente ovdje zastupa Upravu. kako vas nije stid? prodane duse za saku bonova.
**** bitno je biti student ****
Gospodo studenti, isti ste ko oni u skecu TLN sa Ristom Podvoznjakom.Vasa intelektualna misao ne seze dalje od porcije mesa u obroku i nogiranju Ekrema iz kuhinje. Rijesite sami svoje probleme.Sta vi konkretno poduzimate sem kukumakanja po medijima?Nista! Vi biste izgleda da se mi ostali bijemo za vase idealne uslove da bi se vi udostojili da dodjete na gotovo i studirate. Gonite se vise u neku stvar ljencine.
Da iskren budem sjmesno je uopste pisati o nekakvim uslovima stanovanja u studentskim domovima. Pa niko nije primoran da tu zivi!! Ne vidim razlog da svaki student za svoje pare ne izabere bolji smjestaj od ovog ako mu se u studentsom domu ne svidja. Uzmite sebi uredne stanove i stanujte u njima. Sta je tu problem.
Kako vas nije sramota? Prodali ste se za termin u Skenderiji i sobu s kupatilom? Stici ce i vas i Kadrica jednog dana. Izvolite istinu http://www.cpi.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=264:studenti-rtve-neodgovornosti-uprave-studentskog-centra&catid=1:najnovije&Itemid=1