Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će ovi poljoprivrednici biti složni i tražiti da se otvori državno ministarstvo poljoprivrede pa da bude para od EU ?
Pa jel vam dosta vise poticaja?
al´ fakat... i na kraju to zovu poljoprivredna "proizvodnja". Deda mi rece... kod god proizvodi... taj IMA... a ovi su vise postali bezobrazni...
To mi nikad nije bilo jasno, niti ce..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa i ptice na grani znaju, da je dosta poticaja isplaceno? Samo je pitanje kome? A odg na to pitanje se trazi kod ministra poljoprivrede, "gospodina" Lijanovica. Ups, pa on je u pritvoru, ne moze se od njega nista ni traziti? Samo pod istragom ili ? xD
Svaki drugi dan neki "nezapamćeni protesti"...doduše, možda se pika i sjedenje po baštama kafića kao protest ?
Moj komšo vozi BMW-a, usput zasadio neko voće i dobio poticaja 25.000 KM. Toliko o tome. Kome se ne ispalti neki posao neka ga ne radi.
Tacno, treba paziti koga cemo izabrati u oktobru! Do sada su nam SDA,SDP,SBB,SDU,SNSD,SDS,HDZ,,....zagorcavali zivot ali sada u oktobru cemo moci izbrati sasvim nove stranke.. SDA,SDP,SBB,SDU,SNSD,SDS,HDZ,,.... I zato je veoma vazno izaci I izabrati ove nove stranke!
Crvendaći, imate li šta pametno da prokomentarišete? Poljoprivrednici traže svoja prava... Da čujemo šta će najbolja vlada od svih svjetskih vlada da uradi?
Znači no comment ali minuse znate udarati :D
Najbolja vlada bi ugasili federalno ministarstvo i predala stvar OHR-u nek osnuju državno ministarstvo.Dokle više zaebancije za ovo što nam garantuje opstanak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)