Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mars u pm
Narode, kokosi jaja sir to se ne nosi ljkaima. Molim da ih ne vrijedjate ni konvertibilom znaci samo cvrsta valuta i to se onda raspitate dobro koja je tarifa da doticne ne uvrijedite.
"Šta je važnije? Da li uz redovne kontrole i preglede sačuvati organe od komplikacija, noge od amputacije, oči od retinopatije, bubrege od nefropatije ili amputirati nogu, ići na dijalizu, izgubiti vid?!"...haj ti objasni glupom bosancu,nemoguća misija bar još za dvije generacije,...naviklo je to da puši u prosjeku 2 kutije cigara,piju se potoci rakije i jede se jeftina meza...a kad se razboli pita se-ko je kriv- ...jasno da se umrijeti mora,ali kod nas se umire rano,iznenada i u patnji...!!!
Čestitke, ali niste, valjda, odabrali ovaj poziv i specijalizaciju da bi bili "popularni"? Svaki pacijent više cijeni svog porodičnog ljekara ako je on to zaista. Na žalost, zbog raznih propusta, to nije slučaj.
ljekara i ku*ca da bi se izlijecio u bosni prvo spremi dobru kovertu da te sestrice i doktori primjete... mrsssss