Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krv vam je zarazena tom bolescurinom zahvaljujuci vasem zivotinjskom seksulanom zivotu u kojem niste birali s kim cete se kresati nego je samo bilo bitno da broj seksualnih partnera bude sto veci!!!
Nije istina. Nego je sve vise osoba iz Srbije koji se naseljavaju u Bosni. Ime i prezime? Sida Peric
Sad fino ti sa HIV-om nek izadju na ulice i setaju PARADU PONOSA!!!
@asbih Drugar nije svaki zaraženi hiv-om 'derpe', najveća tuga je što svaki smrtnik može pasti u iskušenje da sexa neku pravo zgodnu a da i nezna da je ona nosač virusa! A i kondom ti je zaštita 60%. Znači šuti i karaj to što imaš i ne šaraj okolo vidiš da je sve o'šlo u p.m.
Slazem se prijatelju. Naravno da ne mislim na sve HIV pozitivne da su derpe. Ima tu ljudi koji se zaraze prilikom davanja ili primanja krvi, pa onda ovi koje si ti naveo. Medjutim nema smisla rijeku Bosnu da bistrimo negdje oko Maglaja :) To se krene od izvora!!! Al kod nas se odma prica o lijekovima i lijecenju!!! Jednostavno je rjesenje!!! Javno prozvati sve zarazene HIV-om pa makar se radilo i o mene licno.
ovo neki naš hju hefner došo da se testira?
ovo je zbog srba koji su pogane krvi.