Humanitarna akcija
0
Udruženje DOBRO ne posustaje
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god nije učestvovao ne može zamisliti goji je gušt biti dio ovog tima. Pozivam vas da se pridruzite ma u kojem gradu da se nadete.....AHI iz Zenice:)
I sam sam dva puta ucestvovao u njihovim akcijama i moram da priznam da mi se svidjeo pristup. ono sto iskusite kada prilazite ljudima i objasnjavate zasto bas ova akcija i odgovore koje dobijete je neprocjenjivo iskustvo. Dovede vas u poziciju da se malo postidite, malo treme ali na kraju ponos sto znate da ste uradili nesto dobro. Danas imamo specijalnu ponudu, ponudu da ucinite dobro djelo! : )
svaka čast!