Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijenjena Klix redakcijo, mozda i nije tako lose jos jednom podsjetiti se kako citaocu uciniti dostupnim minimum informacija u novinarskom clanku. I u tu svrhu obnoviti onih pet (5) osnovnih pitanja, a na koja treba odgovoriti u tekstu( clanku) pri novinarskom izvestavanju. To su: 1. Ko ili Sta 2. Gdje 3. Kad 4. Kako 5. Zasto
kisobranom ga fuade :D
Odskakuta Fudo :D
Pojedinim srbina u Republii Srpskoj svaka čast ali vala većina ih je tipičan primjer ,,ovih napadača,, Sirov je to narod!
Lee nebitno koje prvi okupator na Balkanu bio Slavenii ili Turci ,ali jedno je sigurno da nisu samo Turci blili .Vama smeta samo što smo prešli u pravu Vjeru .Kolko god vi pokušavali sa nekim knjigama muslimane kao izdajice da postavite samo pokazujete kolko ste vi slaba nacija i kolko vas to jede da niste uspjeli postati superiorna nacija na Balkanu.Gospodo vaša IStorija se sasniva na lažima i preokretanjem Istorije.Zato vas zovemo Balkanski minhauzen
Molim vas pogledajte ovo..! https://www.youtube.com/watch?v=0gTy6O5DlZM
Tako vam i treba ...,trazite krivca u onome ko pristade u Deytonu da zivimo posle GENOCIDA u cetnickoj tvorevini, zna se zasto su oni ucinili taj Genocid ,kazu da bosnjaci muslimani nikad ne pomisle da zivimo sa njima,a nasi u fildjanu (saraj) sute na ovakva desavanja, zna se i zasto jer su 1995 g, nas prodali i nas i nasu dzedovinu..Zalosno..!
koji kurac idete tamo kad znate sta nam misle familiju im ......
Balijo MOSNJACKI JADNI,ZLOSTAVLJANI SIROMASNI INSEKTU SMETA LI TI SAD VEHABIJA DIJETE TI OVAJ CETNIK ZAKLO JER SI GLUP!
Neka i treba Vam vamo sjeme vam NESRETNO i BIJEDNO GLADNO SVEGA! NIKAD TI BIJEDOI NECES SRECE A NI PARA IMAT JER SI GLUP!!! TI SI OSUDJEN DA BUDES JEFTINA RADNA SNAGA MENI I OVAKVIM KAO JA!
Zašto srbi žive u Bosni kada mogu otići u svoju "veliku Srbiju", isto važi i za hrvate.
Ma, ljudi, kad bi ko htio ispricat' sta'e to bilo. Po komentarima, reklo bi se da su "kisobrani radili" po slobodarskoj BLUCI... Dodjoh na Klix zedan informacije, ali izgleda izvor "haman" presusio. :((( Ili je Klix "stidan" petkom?? 💭 😓
http://youtu.be/4yVrT1PQR0E HAHAHAHA OVI STARI PENZIONISANI CETNICI SU ZIVA KOMEDIJA SA KISOBRANIMA HAHAHAHAHA
Bilo bi fino od klix-a da prenese da su i banjalučki novinari osudili napad na novinara face-a, najlakše je selektivno objavljivat informacije. žalosno je što je to bitno, ali u ovakvoj državi - bitno je.
usput osudili napad na klix i oduzimanje tesko stecenih hard diskova
opet oni s osudjivanjem sranja
Ovo udruženje je najveća ubleha među udruženjima EVER.
Evo scepinog psica dzeme
Fekalnu TV treba ugasiti,ne obavlja svoju funkciju i skriva informacije od gradjana. Sto se tice Borke hajd bar je dosljedna,brani svakog novinara iako je kontradiktorna,zalaze se za slobodu govora a istovremeno zagovara cenzuru gradjana i njihovih komentara.