Restoran koji priča istoriju porodice
35
Udovice iz Sretnica nahranile su mnoge radnike i putnike
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja janjetina u BiH!!!!!
Uh imaju dobru janjetinu, a i osoblje je extra. PREPORUCUJEM.
http://www.youtube.com/watch?v=DqLcrjZ6r9A
Ti si probao sve janjetine na svijetu pa znas koja je najbolja? I sta je sa onima koji ne vole janjetinu?
standardna suplja za ova podrucja umotana kuknjava iza koje u stvari stoji ilegalni rad, neplacanje drzavi njenog, sverc hranom i stokom, neprijavljena jebacina i tako to i odna jedan dan iz "nicega" puknu kvadrati i kvadrati restorana i kuca i sve odjedamput legalno gospodin kordic nekako nespomenu kako i zasto obje postadose udovice bas '45 , sta li to zadesi ljute uje u ponajboljim godinama fali ovim narodima samo jedan pencilin, partizani sa svojoj pravdom :)
Specijalan je po tome sto se u njemu sluzi najbolja jagnetina na kugli zemaljskoj,zar treba veci razlog???a vi koji niste makli od tastature kako ce te i znati,culi ste za jablanicu a ovde je bolje meso 17000 puta,ponavljam ko zeli dobre jagnjetine ovo je mjesto broj 1 na planeti..
Ima koliko hoces ovakvih restorana po BiH, domacinskih koji su "nahranili mnoge radnike i putnike, ne znam po cemu je ovaj specijalan.
bio čak i gazdu upoznao ,hrana super,sve čisto ,super vino,jagnjetina ;)
janjetina i atmosfera čudo jedno...skriveni biser u hercegovini...
NEKIH TRI PUTA SJEDIO- SUPER A PRIČU O RESTRANU ISPRIČAO MI JEDAN OD NELIKO NJIH IVANA KORDIĆA- ODLIČNA JAGNJETINA.
bio sam par puta, cijene su malo poskupe za nas balkance(ali ne pretjerano) a hrana je za 10.
...lijepa i topla ljudska priča...ono najbolje što balkanac može u sebi naći...kapa dole svima...
Jarane da ste blize Sda odnosnnno bakir bi vas vec poklopio...
http://www.youtube.com/watch?v=xlfIlBzyXRA