Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca bi imala šta naučiti od studenata, barem osnovno kulturu poštovanja starijeg, i treba da dodijele prostorije rektoratu Univerziteta u Tuzli
Nikad da bogatiji daju simaromašnijim. Vazda obrnuto *** majku cigansku. Preko leđa djece u osnovnoj školi našli nekakve kombinacije pravit za univerzitet.
Djeca iz osnovne škole bi imala šta naučiti od studenata, kulturu poštovanja starijeg a ne da lokalni maloljetnici u Tuzli iz mraka dobacuju studentima: ''Ho'š guze hadžija?'' što sam imao priliku čuti, i treba da dodijele prostorije rektoratu Univerziteta u Tuzli
Ma studenti su nam jako uzorni pa bi djeca od njih mogla svašta naučit. Recimo kako se prepisuje, kako se plaća po ispitu, kako se zove sva familija i prijatelji kad treba pogurat oko upisa i ispita, kako se odbacuju gluposti tipa protesti za boljitak svih kad svako se treba borit za sebe. Bolje je djeci nek se bace od malih nogu na studente, nemaju šta čekat.