Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi SIPA Milorade...šta ono ti reče?
Gouser udji na youtube i kucaj nikolic general vrs svjedocenje MLadicu. I vidjet ces da su zarobili ljude i onda su otsili kod Mladica i pricali sta cemo sa ovim ljudima onda je on sa jednog ramena ruku vukao na drugu stranu ramena.. Strasno je sta pricate pojedini Srbi a Srbi kao narod su dobar narod ne kao neki pojedinci koji ruse djamije ubijaju civile, ugledaj te se na rusiju koja sa islsmakim svijetom pravi bratstvo pojedini Srbi napravili su zlo bosnjacima ali najvise sebi Genocidom
151@ Zakuni se ghuzovima mrtve Ankice jbm ti rumunsko sjeme uzpejac ponekad ekavica ponekad se kaže i nizozemska.
ima njih još, daj da odgovaraju dok nisu pokrepali
Selam iz Sarajeva i poruka: hapsiti sve koji su činili zločine bez izuzetaka i samo tako možemo živjeti u miru i slozi!!!! Ne može dijete kojem je otac ubijen i zna se ko je to radio a on mirno živi i hoda nikako biti sretno!!!
No problčem ako su krivi roboija
Sve je ovo dogovoreno (izmedju sebe i sa MZ). Dobili su opciju da se kriju 28 godina i onda da odu zadnje 2 3 godine zivota da umru u zatvrou. Drugi su odlezali 10-15 i vratili se tamo gdje su radili zlocine da zive medju zrtvama.
Bravo
U manjem BH entitetu je 99% onih koji su direktno ucestvovali u genicidu ili su oni koji negiraju isti, poput predsjednika kojem se trenutno sudi.
Eto ti znaš gdje sam ja bio, šta sam radio, pa čak i šta mislim. Ako ti nije jasno zašto nikad nećemo moći da živimo jedni pored drugih kao normalni ljudi, pročitaj svoj komentar. Ja ne želim da imam ništa s tobom. Ni ja ni ostalih 99%, vjerovatno.
Kao srbin, ali prije svega kao čovjek, apsolutno podržavam ovo hapšenje i žao mi je što se čekalo 30 godina na to, ali za pravdu nikad nije kasno. Sticajem okolnosti, upoznao sam dosta sjajnih, čestitih ljudi iz Zvornika koji su u ratu puno propatili i raduje me što će neki dočekati da vide ove životinje iza rešetaka.
A sto tako brzo...ko i u bugojanskom genocidu
SVI OVAKVI KOJI SU PRAVILI ZLOCINE KAO I DA SU DO SADA BILI NA POLU ROBIJI. SPAVALI SA POLA OKA I SVAKO JUTRO OVO I OČEKIVALI. E SAD KADA SU SE OPUSTILI I MISLILI DA IH SE ZABORAVILO LISICE NA RUKE.OVO MI JE SLAĐE NEGO DA SU IH UHAPSILI PRIJE 25 GD. 🇧🇦🌹🇵🇸EDI
Oni u turskoj jos uzivaju
Kada je Dragan Lukač na redu, video zapis postoji ima li smo svi priliku da ga vidimo samo tužilaštvo nije ili se prave ludi. Pravda za Nedžada Dizdarevića.
Bravo SIPA.
genocidasi....fuj
Milorade spavas li mirno? Ili ovo nisu srbi iz xvornika?
Ja sam Hrvat i da mi je otac svakoga ko je radio zločine u zatvor i to dugotrajno bez obzira na nacionalnost apsolutno svakoga ko je uradio neki zločin
Nece moci ,,hrvat,, bitno je bilo vas u hag otjerati...
Kad se onaj mladic osvetio izetbegovic je prvi pravio press da istakne da je to terorizam, vjerovatno i jeste ali je isto tako da tamo zivi na hiljade neosudjenih zlocinaca, ali sta njega briga sta prozivljava neki povratnik
Jesu uhapšene osobe radile u policiji?
Koliko je osoba osudeno za pocinjene zlocine u samom Zvorniku?