Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja komedije, mislis dosla da izbavi ovu dvojicu pehlivana, kad ono i ona zaduzila deku i jastuk 😂😂
Vasvija nije tebe rahmetli Alija slao u Hag na obuku da branis sda mocnike i njihovu pravosudnu elitu vec da branis javni interes? Zasto nisi otisla braniti sumokradicu koji je djecu morao prehraniti? Sramotaaa. Zato kod nas postenih ne vrijedis nista.
Ja dok ne vidim Dodika, Čovića, Bakira, Nikšića i sve ostale sa kriminalnim radnim stažom 30+ godina i koji su doveli ovu državu do dna nikada neću vjerovati u ove njihove šarene laže.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kako im se face izopače što su više u kriminalu. Pogledajte Debevca, Osmicu, Vasviju ali dobro - to je samo lice zla.
Vasvija nije tebe rahmetli Alija slao u Hag na obuku da branis sda mocnike i njihovu pravosudnu elitu vec da branis javni interes? Zasto nisi otisla braniti sumokradicu koji je djecu morao prehraniti? Sramotaaa. Zato kod nas postenih ne vrijedis nista.
RANKO JOJ UVALIO MOBITEL DA SAKRIJE I PROVALJENA!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uhapsite dodika pichke
Svoju bandu kaznjavaju samo disciplinski a sirotinju zatvorom. Pogotovo su ekspeditivni i rigidni za naramak drva.
SDA kur...
vrijeme bubrega u loju.je izgleda u prolazu. ko ovo naredjuje. nike valjda Bramerz preko Konaka. ??
Vasvija je parexllance SDA mafijaska braniteljica koja je uz pomoc SDA stranke razvila svoju mrezu sudija koji su stitili stranacku zelenu mafiju i kriminalnu hobotnicu SDA
i kolko je teska? koje su to cifre. ni begovi nisu imali toliko.
Super je da se hapse, kriminala ima na pretek, ali ispade da samo jedna strana to radi, dok su ostali nedodirljivi. Malo je vec i previse degutantno, jer zna se tko drzi koje lobije u drzavi, od gradjevinskih do kladionickih
Sve go kriminalac jbt
I kako je ona sredila da je ne pokupe, nego da sama dođe?
Izvrši Dodo preko SIPE državni udar, a trojka šuti..!?
Znaci po tvome bandu ne treba hapsit jer su ko fol za bih...ili su za svoj dzep
E neka su i ovoj izoperisanoj babi dohakali.
Bravo Idemo dalje imate posla u pravosuđu najmanje 5 godina valja to pohapsit
ma sve predstava i sou. Hapseni su mnogi, a osudjen nikad niko.
Go, SIPA!
Ranko je radio nekad sa spanjolcima kao prevodilac, zivio u spaniji ima i njihovo drzavljanstvo, obzirom da ima korijene sefardija. Dobar lik bio, nije mu ovo trebalo.
"Kako im se face izopače što su više u kriminalu. Pogledajte Debevca, Osmicu, Vasviju ali dobro - to je samo lice zla." A ja komedije, mislis dosla da izbavi ovu dvojicu pehlivana, kad ono i ona zaduzila deku i jastuk 😂😂SDA advokatica po zadatku. Bravo za Trojku sto cisti ovu barustinu. Nije bitno da li ih čisti Trojka ili neko drugo, bitno je da čićenje ne smije stati, a ove suci trebaju dobro oderati robijom u Zenici. Drago mi je 😂😂