Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je meni da dozivim akciju kodnog imena "korumpirani političari "pa da malo krenu po institucijama hapsiti,mislim smeće je smeće, ali riba smrdi od glave)))
Sve je ovo sitna buranija. Treba ovu akciju napraviti u prijesednistvu. Pohapsiti teske kriminalce i onda kuglu od 300 kg na nogu , cekic i hiltovke u ruke. Nek probijaju tunele.
Deset ce pustiti odmah, a ostale nako policijske obrade. Tuziteljstvo opet nije radilo u skladu po procedurama. ISta situacija je bila u Visokom prije par sedmica. Uhapsili 15-ak osumnjicenih. 13 pustili odmah, dvojcu zadrzali u pritvoru, i nakon obrade pustili. Bullshit drzava.
Ne može policija nahvatati koliko Sud može osloboditi. Što prije da se izgradi onaj novi zatvor.
HAPSI BAGRU JARO MOJ ČISTI SVIJET OVAJ PRLJAVI. RAKIJE RAKIJE AMO JER UTJEHE NEMA U VODI JARUGA BRATE MOJ JESAM PJESNIK OVO SAM NAUČIO ZATO ŠTO IMA RAKIJE U NJOJ.
milicijo hapsi! i salji ih da beru maline!
Nije mi jasno, ko i gdje su svi ovi ljudi??? Ovakvih clanaka ove godine je bilo po novinama na desetine, a nigdje ni jednog konkretnog procesuiranja...
Samo hapsite bagru! Puno je otpada u ovom našem društvu.
@bIackfieIder, :))) Davno sam se ja probudila i vidim da u našem sistemu nema sati. Sat stoji. Ali, uvijek se nadam i ne želim pomišljati da se sat jednog dana neće pokrenuti. Nada umire zadnja!
@bIackfieIder, bilo se zahuktalo i to dobro, ali je bilo i neorganizovano. Očito je bilo da su bili organizovaniji oni koji su trebali ugušiti proteste. Kada sam vidjela da su se protesti pretvorili u koncert, da su se počeli dijeliti čevapi, pite, peciva, kafa, sokovi, znala sam da od promjena nema ništa. Sve je bilo pogrešno, pa tako poslije svega kada je vrijeme odmaklo, razmišljam da je i ono bila predstava za narod. Izbori su pokazali da je tako. Moguće da je sve tako kako pišeš, ali ne dam se pokolebati :))) i biti pesimistična, uvijek se nadam :)). Neko će prije umrijeti, ili ja, ili nada, ali ja se nadam da će nada umrijeti zadnja :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA uklanja korov s ulica, a DF i SDP komunjare ih oslobađaju.
Sta vas briga sutra ste slobodni...