Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
placam godina grijanje redovno ali je ovo prevrsilo svaku mjeru, nemoze se vise...prestajem placat grijanje i grijacu se na struju, dzubrad prevarantska
pa naravno, sve dok se suti i ceka selamet s neba pa oni svijecom traze ovakve i.d.i.o.t.e. kao sto smo mi.......suti i placaj hladan stan......i kada kobajagi puste grijanje, toliko je slabo da mozes sjediti na radijatoru satima neko sve ovo debelo naplacuje i uziva.............obustaviti placanje grijanja za ovu zimu, svi, cijeli grad se mora probuditi iz medvjedjeg zimskog sna i ne sutjeti kao mutavci vise
I ovako već godinama. Zezaju nas od kako su došli, radijatori mlaki, ali zato znaju naplatit. Vrijeme je da se najavi štrajk svih građana Zenice, štrajk ne plaćanja grijanja dok se ne dovede do odgovarajućeg nivoa! Kada džep bude znatno lakši, onda će razmisliti malo. Kada bi svaki stan odbio da plati grijanje, ne bi imali druge opcije. Šta će, isključiti grijanje cijeloj Zenici? Policija će kazniti svaku osobu? Jašta će. A i ako se desi to, svakako plaćamo za neko grijanje koje ne postoji. Naravno, ovo je jedino rješenje kada već nećemo ustati protiv ovih lopova koji truju našu zemlju, a i nas!
Na Mokušnicama već 7 dana mlaki radijatori i kad smo nazvali dispečera, kaže, kod vas se grije samo 50 % snage...a kad smo pitali da li će račun doći 50 % manji...nisu imali odgovor na to pitanje! ZENICA TREBA JEDNOM STATI NA KRAJ OVIM LOPOVLUCIMA! KAD ĆE SE GRAĐANI KONAČNO PROBUDITI I REĆI DOSTA JE ??? CIJENE SU ASTRONOMSKE, A DOBIJAMO NIŠTA !
Ništa novo! Temperatura po prvi put ove zime pala ispod -5°C i ne rade kotlovi! i uvijek je tako! a kad je temperatura +20°C onda rade maximalno!
Ne griju bar dva dana svaki mjesec, i kad griju u 80% stanova je jako loše i nedovoljno, ali uredno ispostavlajju račun svaki mjesec po cijenama koje su ravne onima u Sarajevu. Kolektivna tužba korisnika koji uredno plaćaju protiv javnog preduzeća zbog neizmirivanja ugovorenih obaveza?