Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha pa koga vi saltate,da to nisu oni oboljeli poslije rata iz Vogosce ili oni isti koje godinama vucrate okolo
Kako ostati nem na ovakvo nesto, ovo je stravican prizor, svaki put se najezim,i ne znam kojim bih imenom nazvao one koji se rugaju zrtvama najveceg zlocina koji je zadesio Balkan nakon II svetskog rata. Sramota i tamna fleka nase istorije. Suocavanje sa prosloscu i priznanje nikom ne bi skodilo. Ja licno ne treba da osecam krivicu sto sam Srbin, bio sam dete kad se ovo desilo, ali u ime mog naroda mogu da kazem da me je sramota u ime sunarodnika kojima je palo na pamet nesto ovakvo. Nemci i Hrvati su pocinili jos gore, Srbi Srebrenicu, i narod kao narod ne treba da ispasta zbog toga, samo nek prizna sta se desilo, distancira se za vek i vekova od zlocina, bice nam svima bolje. Oni koji su krivi nek skupo plate. One koji pocinioce zovu herojima, ne znam sta bi rekao, valjda ima Boga da im sudi. Pozdrav iz Srbije.
jahve je stavio svoju ruku na rijec genocid i ucinio je sveto ko bude strnavio svetost te rijeci ceka ga gnjev boziji
sta ce biti sa kostima, dobro bi dosla za ndjubrivanje hahahaha MARIBOR IDE DALJE
ovo je zaista jedna bizarna sramota ovako ostavljati mogucnost komentiranja!Sigurno je prosrpkofasisticko genocidni fasista vlah srbin ovo omogucio-crnooko,crnokoso,zuckastomastno kozno,krmozderno,bolestno,genetski poremeceno,manipulativno,lazljivo Tursko k.opile krvolocno bezobrazno vlasko pravoslavno fasisticko srpsko izmisljeno 1878!!SIKTER!!
Da A.l.lah dž.š. olaksa majkama i porodicama umrlih, da im da sabura i svako dobro! Nepravda je pocinjena All.a.h je svjedok!
za 415 godina naše vladavine nije im zafalila dlaka sa glave barem ne od nas nakotili su se na našoj zemlji, vlahe smo branili , primili na svoje Za manje od sto godina njihove vladavine kroz bivšu i komunističku Jugoslaviju -ukinuli su nam država između dva svjetska rata, -obezvrijedili nas kao narod, -negirali nas, -isklali pola Istočne Bosne u II svjetskom ratu, -izvršili genocid tokom Agresije i završili klanje u Istočnoj Bosni. I ne reci protiv srbovlaha. I ne reci protiv Vlaha. I ne reci protiv Srba.....
odakle ih vise izvlace....ispade rat bio samo u srebrenici....
ali ono sprjateljio se ja u Bostonu sa Srebrenicanima, najbolji priajtelji postali hahaha ja pravi latin hahaha
ja dominik petrusic, pozdrav svima koliko vas ima
Klixobvci stvarno ste kretenčine prve klase. Isti ste kao i ova genocidna balavurdija pa je red da i vama kao i njima spomenem sve živo i mrtvo i buduća pokoljenja.
ja marko boskic se u Bostonu druzio sa bosnjama hahaha kao Hrvat hahahah cak se sprijateljio sa jednom iz Srebrenice kojoj sam 4 clana familije pobijo hahahaha a ona jadna kukavna pojma nema
Znaš, Bošnjače, nije davno bilo, Sveg\' mi svijeta, nema petn\'est ljeta, Kad u našoj Bosni ponosnoj I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata, A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome šire. Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsv\'jetlije blago, Naše ime ponosno i drago. Safvet-beg Bašagić, 1891
ja strucnjak za eksplozive, ode spomenik u potocarima u p.m. pozdrav dominiku petrusicu
ja sam autolimar, treba li limarije za sanduke