Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divljaci
Otiđite u Višegrad i malo se selfajte po Andrićgradu...što, šta ima veze! Ko mari za Živu lomaču!
Zamolio bih vas da zapamtite ovo ime. Hasan Tufekčić. To je čovjek kojem su četnici pod vodstvom Draže Mihailovića 1943. godine u Višegradu ubili 10 djece. Nepunih 50 godina kasnije, 1992. godine, Hasanu su četnici ubili još troje djece u Višegradu, dakle u dva rata su mu ubili 13 djece.
strasno
Alkohol je majka svih zaala,ali i pjan covjek m8ra bit prvo bez duse da slusa ljudske krike i gleda kako gore,takav zlocin im sigurno nikad mirna sna nece dati ,a tek sta ih ceka poslije ovoga svijeta,jer pazite,ipak su bas oni nebeski narod,ceka ih nebo puno krvi i placa,kukanja i bola, s kojim im se valja obracunat,ima jedan tezak ajet u Quranu koji kazeonaj ko bude uradio koliko trun dobra-vidjet ce ga,a onaj koji bude uradio koliko trun zla-vidjet ce ga." A sahat? Sahat je na sgrsni zrtava
Sahat je na strani zrtava i vuce zlostavljace k sebi lagano.....sabura samo
@sheikhimranhosein DABGDA I TI DOCEKO DA KMECIS ZA SVOJIMA OVAKO☝️
.....na tom mjestu treba izgraditi spomenik ljudskoj gluposti...
Svjjedocenje prezivjele https://www.youtube.com/watch?v=q1Qe-2EjJsI Da Allah s.w.a kazni one koji su pocinili ovo
Rahmet dusi... Da se nikad ne zaboravi i ne ponovi!!!
https://www.youtube.com/watch?v=W_7j64k-XR4
Ovu su uradile najvece srpske zvijeri koje oni pretvaraju u junake. Kada im se kaze istina oni povampire oni pobjesne, a i sami su svjesni de se ne mogu braniti lazima. Znaju genocidasi srpski da cijeli svijet zna za njihova zlodjela. Jedini Rusi zlikovce ne napadaju za genocid i zvjerstva koja uradise. Srbin ti je to kao i zivotinja i na rodjenu curicu zaskoce radi sexa a da nebi na nejaku djecu drugih nacija i vjera.
@Big , Novak Djokovic jeste i dobar covjek i veliki gospodin i to je milion puta pokazivao.
Oni su na to cak i ponosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)