Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve veze imaju Ključevi Rima sa Elektrotehničkim fakultetom, Sarajevom i gradonacelnikom sa popularnim prezimenom ? Ne znam, valjda ce nam to Selma objasniti ?!
Zanimljivo, valja otić ovo pogledat. Dobro zasad sve ide sa Vijećnicom- odlično je obnovljena, super je bio program prilikom otvorenja, organiziraju ovakve izložbe, unutra svira klasična muzika, uglavnom sve to lijepo i civlizirano izgleda i Sarajevo je dobilo novu- staru turističku atrakciju koje se ne bi postidio ni Beč. Palčevi gore!
Gradonačelnik Sarajeva se vidi u Kantonalnoj skupštini, eno ga gdje se cereka po plakatima po gradu a zna se da Kanton i Grad kubure..., kako to, moj šjor Ive... cccc Idemo dalje, sljedeći kandidat...