Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijanovic misli kao u svojoj kompanij raditi kako hoce, e pa zezno se malo sa svojim ambicijama sad mu valja odgovarati kao i ministrima koji su ga podrzali
Zlogumdzija i SDP bili su spremni drzavu blokirati ako Lijanovica ne postave za ministra,,,, i ne znam zbog cega sad pjenite i balite,,, pa SDP je postavila i Budimira i Lijanovica a sad pioniri maleni i SDP krive SDA sto je Lijanovic ministar,,, pa to je vas covjek i vi ste ga imenovali zasto sad zelite nekog drugog da optuzujete zbog Toga,,, kako ste vi iz SDP i njihove pristalice jadni i bjedni.
ovo sto je uradila SDA sa svojim pijunom lijanovicem u Vladi FBiH nema nigdje u demokratskom drustvu, dobro je pa ima pravosudje da ih zaustavi u nezakonitom djelovanj, steta sam izgubljenog vremena zbog njihovih blokada
Prijatelju...biti glup i nije tolika sramota, kolika je sramota ne željeti naučiti ;) Ko je potpisao platformu sa SDA i Lijanovićem? Postavio Budimira? Pa daj da ih maknemo... Žali Bože izgubljenog vremena zbog njihovih blokada, ali i zbog SDP-ove nesposobnosti! Danas je 2 godine i 7 mjeseci kako Vlada stagnira, i sve to zbog vas a na štetu naroda koji nema veze sa politikom ;)
upravo tako, trebas jos uciti prijatelju..platforma je pukla davno sto znaci da je trebala i vlada, stvorena je nova parlamentarna vecina koju SDA i lijanovici ne postuju sto je suprotno svim demokratskim principima u svijet...samo uci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijanovica,Budimira i druge je veliki vodja postavio.Pa nije ih sigurno sveti Petar doveo. Sad bi se on malo igrao s HDZ-ovima kojima vise ne smeta sto je SDP gurao Komsica za hrvatskog clana predjednistva i sto je SDP nasljednik tog "zlog rezima jednoumlja". Sad im sve odgovara samo da se docepaju para i javnih kompanija. Sve to treba otjerat,nek pocnu zaradivat radom hljeb,trutovi lopovski
Nadam se da Ustavni sud znati pravilno odgovoriti na zahtjev premijera Niksica, te da vise necemo imati problema u Vladi zbog gore vec spomenutih.
Samo naprijed premijeru, nije zaboravljeno sta su uradili i da smo upravo zbog toga danas jos uvijek u stagnaciji. Niko nije iznad Federacije i svi treba da rade u njenu korist, a ne protiv nje.
Nikome ne smije da prodje nerad i namjerno blokiranje rada drugih! Nijedan ministar nije iznad zakona i svako treba da odgovara za svoje postupke.
Sve pohvale za premijera Niksica, trebalo je truda i smjelosti suprostaviti se, deceniskom neradu i kradu naroda BiH
Pokazatelj kako citavo vrijeme rade ministri SDA i njima privrzeni. Samo opstrukcijama zele zadrzati svoje fotelje, zakon ih ne zanima!!!
Ovakva izvršna vlast ne može postojati do narednih općih izbora. Prije svega zato što su SDA i njeni sateliti paralizirali funkcioniranje institucija i to je nedopustivo sa stanovišta interesa građana i štete koje zbog toga može nastati. Ako se ovakva situacija nastavi onda treba pustiti SDA da preuzme odgovornost za kaos koji uporno izaziva.
Ovo stanje je neodrživo i neizdrživo. Godinu dana traje borba jedne stranke i njenih partnera da zadrže pozicije vlasti u Federaciji i u tu svrhu se zloupotrebljavaju različiti mehanizmi, što ustavni, što zakonski.
Džaba kad narod ne konta da je izglasana smjena ovoj Vladi u oba doma, a da je SDA to blokirala tu odluku povlačenjem vitalnog nacionalnog interesa. SDA i dalje valja priču da nema dovoljno ruku za smjenu Vlade bla bla To čak ni masa novinara ne konta.
Tri godine SDP smjenjuje, imenuje, tuzaka, hapsi, montira procese, reketira,,,, a za narod nista nisu uradili, ,, Osim naravno sto je vrli premijer nerko uradio i uhljebio svoju rodbinu,,,, brata uhljebi i to nije sukob interesa,,,, jer brat je nestrucan,,,, nije se raspisivao Konkurs,,, i normalno da nije sukob interesa,,,,, a da je kojim slucajem zaposlen neko sa biroa... neko ko je strucan,,, e to bi bio sukob interesa i SDP pi odmah uputila zahtjev ustavnom sudu,,,da preispitaju slucaj,,,,,, TRI godine urusavanja drzave BiH, Tri godine smjenjivanja,, ,,, Halo papci SDP uradite nesto za narod .... pustite se vise te Vase uskostranacke politike,,,, ako ste nesposobni kao sto jeste odstupite sa funkcija,,, djubrad jedna
Pa SDA neće da odstupi, oni su pokrenuli pitanje vitalnog nacionalnog interesa. Nepovjerenje je izglasano u oba doma, samo je SDA blokirala u domu naroda znajući da Ustavi sud ne može da odlučuje o pitanju vitalnog nacionalnog intersa.
@hmmm, Jedan je Ministar Marjanović da iz moralnih razloga odstupi,ovi tvoji BANDITI i KRIMINALCI bi daleko nadmašili u kriminalu SDA da im se dozvoli!
Sta je problem ljudi. Lijanovic i ostali ministri su nasilno promjenili Poslovnik, i njima je bio vazniji poslovnik od bilo kojeg Zakona i Ustava FBiH!!! i sad ako premijer zeli da sprijeci to nasilno djelovanje, to je problem? e svasta...
Nije ovdje problem Lijanović, problem je SDA koja sprovodi sve što Lijanović predloži pa makar to bilo i kršenje Ustava.
zlogumdzija i SDP bili su spremni drzavu blokirati ako Lijanovica ne postave za ministra,,,, i ne znam zbog cega sad pjenite i balite,,, pa SDP je postavila i Budimira i Lijanovica a sad pioniri maleni i SDP krive SDA sto je Lijanovic ministar,,, pa to je vas covjek i vi ste ga imenovali zasto sad zelite nekog drugog da optuzujete zbog Toga,,, kako ste vi iz SDP i njihove pristalice jadni i bjedni.
presipanje iz supljeg u prazno...............raspodjela i tezgarenje ministarskim pozicijama! stranacka prostitucija
Mali sluga lošeg gospodara
Ma jarene,mali sluga za svog mandata dobro inkasira,Bosnalijek,Auto put,.................................!
Nije Nikšić visok, ali je ljudina. Ipak je uspiso otrgnuti Bosnalijek iz ruku mafije, odmaknuti Slovence od izgradnje autoputa i ubaciti Turke, zaustaviti kriminal u Razvoj banci itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gadno je kad te ovce ne slušaju, Nikšiću...gadno.. Ti si samo plaćeni čoban koji gazdi donesi zaradu ;)