Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Momo. Moj komentar je bio vezan za tekst u ovom clanku, a i zakljucak je bio u vezi istog. Ukratko, rekao sam da su Ameri glupi jer padaju na price koje im serviraju njihovi "vladari".Ne razmisljaju da li je to tacno,nego prihvataju sve zdravo za gotovo.Napaljeni tim pricama oni ne vide svoju bijedu i svoje probleme kao sto su nezaposlenost,lose socijalno,zdravstveno i ino staranje o obicnom,malom covjeku. To je bila sustina. A ti si otisao malo dalje.Proglasavas me glupanom.Ja mislim da ti nisi glup, ali mislim da ti ne znas posmatrati, da si plitak u razmisljanju. Dragi moj Momo,tacno je da Amerikanci ne zive od humanitarne i da nemaju folije na prozorima.Mnogima to"njihova"demokratska domovina i ne pokusava priustiti,iako bi oni bili sretni da to dobiju i imaju jer im je stvarno potrebno.A posto to ne dobijaju,prepustaju se svim porocima i umiru negdje u mracnim ulicicama velegrada.Kriminal,droga,prostitucija je svakodnevnica te Amerike. A ja cu u Bosni guliti i jesti zdravu i socnu jabuku,piti cistu izvorsku vodu i uzivati u cevapima ne ceznuci nimalo za Amerikom, a pogotovo ne za njenim McDonaldsima. Usput receno hrana u McDonaldsu je bez ikakvog okusa a poznato je da je problem sa prekomjernom tezinom prisutan bas kod onih koji konzumiraju tu vrstu hrane. I na kraju, Bosna se izvlaci iz problema i izvuci ce se brzo, a Amerika ipak tone u glib jer ne moze obnoviti ono sto je nepovratno unistila. Mislim da su i tebi drazi cevapi samo to ne mozes da priznas.Pa kad su jos sa kajmakom.... Ostaj mi zdravo Amerikancino!
Upravu si mi smo glupi i imamo auto put do Ilijasa, 70% nezaposlenog stanovnistva, 200.000 ljudi u bosni nemaju 3 obroka dnevno a Amerikanci su glupi i zive od humanitarne i jos imaju folije na prozorima. Daj KOMENTATOR OTIDJI UMIJ SE UPALI MALO TV, OGULI KOJU JABUKU I SKONTAJ KOLIKO SI GLUP. A MJESTO U MC DONALDS TI OTIDJI U CEVABDJINICU. (NEMAM NISTA PROTIV NASIH CEVABDJINICA SAMO POREDJENJA RADI)
Pored sve kontrole senator dobija pismo sa otrovom.Gdje je tu fol? Ili im kontrola nista ne vrijedi ili su to namjerno uradili da dizu temperaturu oko "terorizma", a sve u cilju boljih rezultata izbora.Zakljucak: amerikanci su glupi!
Sigurno niste tako pricali 1995 god. kada su Amerikanci bombardovali srpske polozaje po B i H. Nas naro jebe sto sve dobro koje se uradi za njih brzo zaborave. Treba nas vratiti u prvobitnu zajednicu jer bi ocigledno tada bili najsretniji.
Oce oni da se zajebaju sa svjetom ! eto im ga sada
Jos kad bi znali kada ce
Samo kad atomska jedno jutro u bijeloj kuci osvane:)