Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ sarajlija 10 Nisi ti ni vidio Sarajevo,nepismina prostacino!Idi u Srbiju i uzivaj u njihovim proizvodima !
Možeš prijatelju samo kupuj proizvode iz Srbije.Kupuj zaraženo uvozno mlijeko,kupuj eurokrem koji je čovjek iz Srbije pravio od ostataka sa otpada i prodavao u BiH,kupuj sokove iz Srbije koji se prave od otpada i vode.Ali nemoj onda kukati kako u Bosni nema posla, nema plata i penzija,nema invalidnina...
Zato sto bi ujkani samo prepravili datume i vratili ga nazad, mamlaze.
Odlicno. Isto postupiti i sa Dukatovim mlijekom, a moze i sa ostalim njihovim proizvodima. Dosta je vise bilo izivljavanja komsija na nasem trzistu.
na koji nacin je ovo unisteno? jeli samo proliveno? pa ce nam se u vodovodu vratiti. zashto ovo nije spakovano na kamion i vraceno u,s,t,a,s,a,m,a preko granice?
Ja kupujem Megle mlijeko, ponekad tuzlansko, ali ovo uvozno nikad. Ne može niko reći da niti jedno domaće ne valja, isto kao što je slučaj sa mineralnom vodom, koja se toliko uvozi pored naših brojnih proizvođača.
Pa šta je Vama dragi Tuzlaci ? Što ne pijete Tuzlansko ??? Šta je s ovim narodom ??? Bože dragi ...
@ MM NECEMO KUPOVATI DOMACE PROIZVODE JER K.U.R.C.U NE VALJAJU JA SAM SARAJLIJA I UVIJEK CU KUPOVATI SRPSKE PROIZVODE ZATO STO SU 3 PUTA BOLJI A NECU SE INATIT KO JA BOSNJO SELJOBER PA MORAM KUPOVAT NASE IZ INATE E NEDAM VAM PARE CRKNITE EVO VAM K.U.R.A.C. !
Z' nenu slovenačku!!!
KUPUJMO DOMAĆE MLIJEKO !!!! KUPUJMO I OSTALE DOMAĆE PROIZVODE !!! SAMO DOMAĆE IZ Bi H !!!
Dadnite to mlijeko psima lutalicama i svi sretni.
Ne kaze se "alfa toksin" nego "afla toksin"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!