Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drago mi je sto se konacno povuklo ovo pitanje, sad ce izaci sve sve na vidjelo!
Znači Budimir dobija društvo, e baš mi je milo!
pitanje je dana kada ce biti uhapseni damir cardzic I lijanovic zbog kupovine glasova u kantonu sarajevo
stici ce konacno i taj izvjestaj pa da se smijeni gospoda
SAD SE TRESU GACE MNOGIMA U POLITICI, ZATO OVOLIKO CLANAKA NA OVU TEMU
Doslo je i tvoje pet do 12...Nasukao vas sulejman sviju i sad svi padate, * vi ko vi u strhau vam velike oci pa ce te i njega zavaliti...blizi vam se kraj kriminalci ! ;ozete koliko hocete sada lobirati po FUP-u da vam kriju prijave i istrage ali jedno je sigurno, a to je da vam je kraj blizu !
E ovoga niko nije mogao nasukati. Prije bi se reklo da je on sve nasukao. Svi su ga podcjenili od glasaća do premijera. Lukaviji je nego što možemo i zamisliti.