Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Likovi bacaju topovski udar u tunelu, dok je u drzavi nivo opasnosti od napada dignut na najveci nivo i dok vojska hoda sa dugim cijevima. dajte debilima 2 godine zatvora, nek vide da se u zivotu treba svakodnevno razmisljati
Dobro izdegenečiti balavurdiju. Bitno je i to da je naša stoka od novinara odmah počela o terorizmu. Jbt do sada nisi bio siguran od mafije, revolveraša i ostalih intelektualaca, a sada su svi dobili zajednički naziv; Teroristi. Dobro je iko živ koliko ih ima...
Nista, samo jedno 2 stoje kazne i 100 sati humanitarnog rada da malo razmisle o svom postupku.
Ipak mislim da imamo mnogo terorista u drzavi i treba ih pohapsiti.
a krivac sin bivseg ministra a najgolemije radi u OSI. lijepa proslost oca sve u komentarima i sve istina. eto ko nas cuva http://www.bljesak.info/mob/clanak/139535
E zavisi koje to bacijo prema tome se odreduje vrsta djelovanja....
jebo li vam ISIL boga
Klasicno zastrasivanje naroda da manje razmišljamo o besparici. Pu j vam djecu!
To je metoda konja na vlasti...daj narodu hljeba i igara...tj straha od terorista, a sto se nema za kifle to cemo drugom prilikom.
Zato se u hrvatskim medijima predstavlja kao da su našli generala u tunelu sa odrubljenom glavom i istetoviranim Alahu Ekber na čelu.
a zar nisu bili nadrogirani i zar im nisu u gepeku u malom pretincu nasli dnevnik u kojem velicaju isisl,i ovo je terorizam jer po definiciji izaziva strah i paniku :)
poceli smo se bojati ko amerikanci prdne neko odma teroristi hashahsa
Dobro ce doci ova talibanska sranja u Evropi i u Bih,Ustasama i Cetnicima,da imaju alibi da pokazu da je opstanak Bih kao multietnicke drzave nemoguc,tj da se sa muslimanima ne moze zivjeti,ali sa druge strane veliku im uslugu cine i oni koji ovdje jacaju i podrzavaju Islamsko Bosnjacki radikalizam. Bosanci muslimani su najbrojiniji u Bih,i prvi moraju da se pozabave svojim extremima,tj radikalima,inace od Bih nema nista.
Žalosno je što ti nečije bacanje petarde nazivaš talibanskim sranjima...
ZAlosno je sto si ti glupson,pa ne kontas da nisam pricao o ovoj petardi,nego o Islamskom terorizmu u Evropi,a od neki dan i u Bih
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nemoj tako, ta formulacija ne odgovara pojedincime ovdje. Sad će se žaliti Predsjedništvu što to nije okarakterisano kao terorizam.
da je kojim slucajem tim putem prolazio americki a ne nes general da li bi i to bila sala ? da li bi se odmah reklo da to nije terorizam ili bi se sjatila sva moguca stampa i tv da vide sta se dogodilo ? ili je nas general za nas general nize vrijednosti ?
http://bnn.ba/vijesti/bacili-mu-petardu-mislio-da-je-bomba http://novovrijeme.ba/izvjestavanje-o-teroristickom-cinu-u-rajlovcu-mediji-se-obrukali/
Hahahaha klix odmah terorizam, a klix-aši odmah vehabije....
zanimljiv slucaj ? nije terorizam ? sta je onda bacanje topovskog udara pred automobil generala ? generalna proba ? isprobavanje mogucnosti ? da li je automobil sa generalom pracen i da li je vrsena dojava njegovog putovanja ? ima tu mnogo pitanja da bi se ovo oloako shvatilo .
J.bo vas general, sta sad general se nasao tu prilikom bacanja,iii? J.bo vam on mater idiotsku da je neki posten rudar bio sta bi onda rekli majmuni bolesni.
Dexter@ ovdje se radi o petardi. Za petardu zoves policiju? Sad jos general nezna razlikovati petardu od bombe.Pa brate zvat cemo svi policiju za novu godinu.
Za sve ovo treba okriviti medije koji izmišljaju naslove i priče samo da bi se posjećivali. A to što truju narod šire mržnju nije važno. Treba fino sve one koji bez dokaza iznesu glupu vijest kazniti od 10000-100000KM pa će razmisliti o pisanju gluposti u laži. Al oni imaju slobodu pisanja i slobodu širenja međunacionalne mržnje, izmišljena, korištenja lažnih slika , izmišljenih dokaza i povezivanja sa osobama koje su im u interesu da bi dobili vijest koja će biti citana i dijeljena . Mediji su najveći teroristi.
ja debilizma u drzavi jebote..