Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto ne ispitate granate cije su ...od 652 jedna ce progovoriti... :D
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHH..... SVAKA TI DALA! (Y)
Made in Do-dik
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ima da sunce sija iznad tešnja.
A taman mislio renovirat kuću od ove pošiljke..
ma ovo su oni cuvali da imaju pirotehnike za novu godinu :)
Ma sve je to djelo onog Muzefera iz "Gori vatra" (Bogdan Diklic).
WATAFAKA!
Kakve Medmedovic ima veze s ovim? Ovo su cetnicke granate, moze se vidjeti zemlja gdje su napravljene. Ne smije Mehmedovicu niko nista jer je posten covjek, a ako CIPA prekrsi zakon mogla bi i ona na sud. Svakako ovaj Zubac, sto je ubio Bosnjaka da oproba pistolj ce ici u zatvor prije ili kasnije. Ovo su samo njegovi i Do Dickovi jalovi pokusaji te zadnji trzaji da skrenu paznju sa sebe. On otkopava neke, ko zna kakve i odkud granate, dok se u Prijedoru otkopavaju zrtve njegove zlocinacke vojske.
@jogy21 ovo je najsmjesnija "conspiracy" teorija koju sam ja ikad cula😂 a ona grobnica u Prijedoru je rezultat tih Bosnjaka koji su se borili u Siriji, jel' da??? Joooj nekim ljudima ne da ne treba dati prilaz Klixu nego internetu generalno!!!
Made in Do-dik Made in Do-dik Made in Do-dik Made in Do-dik Made in Do-dik Made in Do-dik Made in Do-dik Made in Do-dik Made in Do-dik Made in Do-dik Made in Do-dik Made in Do-dik Made in Do-dik
E jbg ne moze covjek vise nista ni ostaviti da oni ne nadju :) al hajd ima te robe :)
Najbolje te grante poslati komisijama srbima,al' bazduhom neka se obraduju :P
Tolikasredstva bacena a toliko bila potrebna,nevjerovatno...
kad' ce podeti "vašenje" granata po Bijeljinskoj regiji... Svaki ilole ozbičjniji Četnik ima zakopano oruzje... i oruđe... :)
Zapalit to sve
bravo šabanoti i to što kažeš ta fali nisu njihove a?
Popovac kad si toliki frajer mamicu ti jebem cetnicku nemoj se pisanjem kurciti i vredati sve ti jebem viste picke bile u ratu i ostati jebo vas amerika koja vas je spasila
Jos mi nije jasno kako nisu uspjeli naci u fllmu 'Gori vatra' ove granate ? :D
Znaju oni koji su bili u ratu koliko je znacila JEDNA ova granata. Morao si moliti da ispalis samo jednu i to u najvecoj nuzdi. Koliko je tesnjaka poginulo a koji su mogli biti spaseni za vrijeme devetomjesecnog okruzenja. Molim vas, pa da je Tešanj zaista ovo imao u ratu, to bi potpuno promijenilo situaciju. Neko podmece 100%.
Sto moliti majke ti , mi pucali koliko smo htjeli ( po balijacima)
@Labud68 je prvi cetnik koji je javno priznao da ste bacali granate na Bosnjake!!!
petrade za hidžretsku novu