Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam ista blize pridruzio bi se! Taj put je malo reci samoubilacki :(
RS- Tamni Vilajet
Da im je kakav musliman obećao nov put, ako daju glas za njega. Ne bi glasali. Treba uvesti pravilo najmanje godinu dana nakon izbora hapsiti sve demonstrante, Imali su izbore kome sad protestvuju, oni i svi ostali. Bolje nek se pogledaju u ogledalo.
neka su oni stavili natpis " dobro dosli u RS" na granicnom prelazu... to je puno bitnije od ljudskih zivota... doduse, ljudi su samo valuta u konoj se placa tudji javaslhk, lopovluk i kurvaluk... uzivajte, trazili ste to... prijatno
vazno je da je njihov predsjednik asfaltiro laktase
JA NISAM NIKAD U FOČI BILA