Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@svi ovi što me kritikuju. Svi ste vi pod velom iluzije. Tapkate u tami neznanja kao slijepci. Otvorite oči dok još nije kasno.
eno muje kuje konja po mjesecu...
Halo, NEKA NEKO DA KORDINATE NA GOOGLE MAPS DA MOZEMO NACI, IMA NAS KOJI NIJESMO IZ SARAJEVA.
HDG@ očigledno te taj engleski spičio po glavi, iz nauke čista jednica \"zauvijek\" dok iz engleskog si se izvukao,, ja budale
bacanje pogleda uvis!
HDG zanimljiva razmišljanja u ove sitne sate.Care,pomeo si nauku svojim pretpostavkama i znanjem o astronomiji.
Legendo, de molim te samo reci da ne trollas :D
slobodno izadji s tim podacima negdje javno i uvjeri se kako izgleda biti odbacen od drustva... :)
@prolupad ...kralju, prvi put za ove 3-4 godine, osta ja bez teksta...
@ commi Kako idu dani u sedmici ? Sunday, monday, tuesday .. itd. Sunday ..... Sun day- sunce Monday..... Moon day- mjesec Pa očigledno je da sunce dođe prije mjeseca tj da se mjesec nalazi iza sunca. Kako onda ovi teleskopom mogu gledati sjenke na mjesecu ? Kako su oni mogli doći do mjeseca za 4 dana ako je mjesec udaljeniji od zemlje nego sunce ko je na udaljenosti od 93 miliona milja? To je sve propaganda NASA-e da se prikrije da oni nisu nikada bili na mjesecu. Pametnom dosta.
popnes se na tavan kuce i gledas bez ikakvog teleskopa
@hdg ...kralju, jel\' to misliš da je mjesec fotomontaža ? :)
Pa koliko vas NASA plaća za ovu propagandu?
Hebo to utakmica u sedam Svi na Sjever !!!!
Na popisu izjasnite se kao BOSANAC Mi nismo ovce da se svrstajemo u torove Ako nas kao BOSANACA bude vise od 10% a Hrvata kao konstitutivnog naroda isto tako,SISTEM KONSTITUTIVNOSTI PADA,nemogu se OSTALI tretirati da nisu konstitutivni a ima ih vise nego Hrvata TADA SE USTAV MORA MIJENJATI Dosta nam je torova,trazimo ISTA PRAVA ZA SVE LJUDE U BIH