Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psi su neciste zivotinje i koilko ih prali nemogu biti cisti.Njihova bala puna je klica i zbog toga nije dozvoljeno drzti psa u kuci gdje borave ljudi.Pogresno je hvatanje da je pas covjekov najbolji prijatelj ,a sta je to onda covjek...........
kog je datuma izlozba ? molim vas recite mi u komentaru msn mi je pokvaren
ajmo žene,kesa,kesa..žileta,žileta,ajmo ženeeeeeeeeeeeeee
Hajmo raja mišomora svetih knjiga danskih zastava žene gaća čarapa
Ovaj Refet Hadzic ili Refa kako je poznatiji u kinoloskim krugovima, jedan je od vecih kriminalaca sa ovih prostora. Nikad mi nece biti jasno da je drzava dozvolila da neko (pogotovo tog profila) privatizuje jedan savez i postavi sebe na celo istoga, te da ostali bez da Refi ulete lovu nemaju nikakvog uticaja. Sa druge strane taj isti Refa nije ni k..... mrdnuo kada je prije neki dan na nivou kantona organizovana akcija kastracije i sterilizacije pasa lutalica, mada se predstavlja kao jedan od vecih aktivista i ljubitelja zivotinja. Ljubitelj PARA koje se mogu uzeti od ljudi koji vole zivotinje. Zbog njega i par sumnjivih tipova oko njega moj pas je registrovan u susjednoj drzavi i takmicimo se samo u inostranstvu i Republici Srpskoj. Zalosno zar ne?
a dje onaj isjeljitelj?????maknuli ga zbog pasa???????????
Napomena: Ulaz je potpuno besplatan osim ako ne bude puno učesnika, onda se moraju platiti troškovi održavanja ZOI-u 84, radi dodatnih troškova uporabe wc-a,osiguranja,uporaba vode,struje i balkona i to samo po 1 KM. Posjetitelji će biti potpuno sigurni ...da kod nas nema ništa đabe.
sta ste odmah po politici udarili!!! ne moze ni izlozba pasa bez dodika i slijadzica!!! bolje vam je svima da se malo otarasite takvih neduhovitih misli, nabavite kakvo stene, ako ga vec nemate i druzite s ljudima raznih nacionalnosti koji gle cuda svi gaje istu ljubav prema zivotinjama!
Neko ovdje neda miletu da ucestvuje zato sto je krmak a ne pas, mi cemo bre srbi da se zalimo rusiji jer i kmrci trebaju da imaju prava u BiH. Heljp russia, heljp serb people!!! Hahahaha...
srbi nisam vam ja kriv sto je mile krmak pa ne moze da ucestvuje! Hahaha...
doci ce i Dodik povesce svoga kera Harisa Silajdjica
Siulajdzic je najljepsi pas
Ne mozes Mile ti da ucestvujes, ovo je izlozba pasa a ne krmaka! Krmke kad budemo izlagali onda si pozvan! Jel posteno?!? \'Aj pozdravi u Laktasima!
DOĆI ĆU I JA NADAM SE DA CU POKUPITI PRVU NAGRADU KAO PIT BUL LAKTAŠI I RS ĆE BITI PONOSNI NA MENE.
jel to sada onaj lijeci i pse:)))