Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Dom naroda federalnog Parlamenta konstituisan \"uprkos protivljenju vodećih hrvatskih stranaka HDZ-a BiH i HDZ-a 1990\", nego NEZAKONITO I PROTIVUSTAVNO, sa samo pet glasova Hrvata. Hajde, dokažite nam, gospodo iz Ustavnog suda, da je 17:3=5??? Pa ne treba biti ustavni sudac, ni pravnik, svaki prvačić zna da 17:3 nije 5!!!
Jasno je ko dan da u ovoj zemlji mi sami nista ne odlucujemo i da sve ove politicke igre kroji vanjski faktor,koji ce i odrediti kada i kako ce nam biti kraj... ....Laku noc Bosno i Hercegovino...
Vrhunac bezobrazluka je da me Inzko, Amerika ili čak ustavni sud ubjeđuje da je trećina od 17 jednako 5. A smiješno je kako muslimani sad svi u glas potvrđuju :). Pa i vi se pravite da ne znate matematiku. I nadate se nečem dobrom od ovog nasilja nad malobrojnijim narodom? Ok, nadajte se.
Ma sve je jasno CIK je nadležen al se OTEO, pa mu je trebalo poništit odluke. Ustavni sud će se oglasit nenadležnim i to je kraj ovog političkog nasilja SDP-a i OHr-a
Mozda da ne bi imali dvije suprotne odluke pa svako opet odluci da postuje onu koja mu se svidja. Ovako jedna odluka za sve.
imas pravo da se NECE nista znacajno desiti. Sve dok ovi papani na vlasti jos uvijek truju narod sa svojim izjavama i NERADOM za cjelovitu BiH, nego samo gledaju svoje interese BIH NIKAnece sama napredovati. Zato nam je potrebna pomoc iz EU ili OHR posto mora neko da odluci kada NASI foteljasi nisu u stanju da to urade.
Kakva godj bude odluka suda nista se nece znacajno i pozitivno dogoditi u m/h Federaciji i takodje u onoj skalameriji zvana BiH silom nametnuta USA/NATO bombama raketama i ucjenama.Odnosi Hrvata i muslimana bice zauvijek zatrovani neprijateljski s trajnim nepoverenjem i patoloskom mrznjom optereceni a to se odnosi i na Hrvatsku naspram muslimana ... Velikomuslimasnki jurisnici samo tako nastavite hehheheee Ne gine vam tor u kojem cete biti zauvijek biti predmet sprdnje zaostalosti ....a na kraju i nestanka.
Najbolje je ljudi da mi ove nase mu.... skinemo sa vlasti i sve predamo OHR. Tako nema ni jedan FOTELAS i svi zadovoljni !!!
stavili ste sliku ustavnog suda bih...
sta ako sud odbaci zalbu?
hajde ne seri !!!! podijeli ti to a da ostanu cijeli BROJEVI majmune jedan pametni !!! izadje ti 5,667 a ti onda nadji dvije trecine osobe pa da vidimo jesi li u stanju jer imaju i pripadnici ostali narode a ne samo hrvata, srba i bosnjaka ako nisi to znao !!!!
4-1 za platformase , da se ne sikrate , dobro je
4-1 na Ustavnom sudu za pltformase , da se ne sikirate, dobro je
NeTJe da nam bude lako kada Belosvetska, masonsko-dzihadska zavera protiv HDZ-a na celu sa Amerikom, Evropom i OHR-om a potpomognuta novcem Sorosa xDDDDDDDD donese odluku u sredu. Ostaje nam da se posavetujemo sa nasim liderima u Hagu glede naseg sna o Herceg-bosni. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
davno sam napisao da bez jaceg prisustva međunarodne zajednice nema napretka za BiH.Ovo je pametan potez g.Incka.