Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte mi povisicu od 700 km mozd ai pocnu nesto raditi
ovoj vladi i vecini u skupstini je obiman svaki dnenvi red pa makar sadrzavao i jednu tacku jer nisu sposobni nista kako treba raditi, jedino sto su bili sposobni povecai sebi plate za 700 KM
Vidi,vidi sto nisu navikli da rade,pa im sve mrsko...e zasta li vi primate plate.Na posao i stogod i uradite nemojte samo sjediti i zanovjetati.
Zastupnici u Skupštini Kantona Sarajevo nastavit će zasjedanje sutra, 3. jula, a radi se o sjednici koja je prethodno prekinuta zbog obimnosti dnevnog reda, dok je zvanično otvorena 5. juna. kad mal obolje pogledam i tako nista ne rade i sadd kao jos im obilan dnevni red,pa imal kraja njihovom bezobrazluku.
Potjeraj sve na posao Denise...