Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100000 radnih mjesta za klanjanje..
Srpska gamad se znala junaciti samo na civilima.. ko god se donekle mogao braniti gamad je bjezala
nemam ništa protiv vjerskih objekata, al dajte ljudima kruha, a ne igrajte se njihovim životima/živcima/umovima
Upravo to, nece IZ otvarati fabrike i radna mjesta, ali bitno je uvijek ostaviti negativan komentar kada se gdje otvara porusena dzamija. Tacno misevi izgmizu iz rupa da bi ostavili takve komentare...
brčak, znam ja šta znači "obnova vjerskih objekata". i za nju sam dok se god čuva njihov izvorni oblik. u mom rodnom livnu tako su "obnovili" džamiju u centru grada... klinju su je obnovili, napravili mali grad u gradu, podigli zidine, a unutar njih napravili svašta nešto što nema veze sa vjerom! ako već "obnavljaju", nek obnavljaju kako treba, a ne tako!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)