Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta drugo i ocekivati od pr-av-o-sl-av-ac-a nego da opravdavaju z-l-o-c-in.U SREBRENICI P-A-P-A.K RUSKI NIJE BILA SAMO TRAGEDIJA,BIO JE G.E.N.O.C.I.D KAD SU DJECU STRIJELJALI DA BOG DA TVOJE DIJETE NA K.O.L.AC N.A.B.I.JALI KAO NJIH U SREBRENICI PA ONDA shvatio kakva je razlika zimedju\"tragedije\"i GENOCIDA.Je.b.e.m ti ono u sta vjerujes i cime se kunes g-a-m-a-d-i- ruska!
Dodjela koda Poštama Srpske je direktno miješanje u političku situaciju i unutarnje uređenje države • HP Mostar ranije je dobio ovaj kod, navodno, uz obrazloženje da je to nužno zbog pošiljki NATO-aSvjetska poštanska unija (UPU) od 1. januara 2011. nakon silnog lobiranja iz Republike Srpske dodijelila je međunarodni kod (IMPC) Poštama Srpske. Oslobođenje doznaje da je lobiranje RS-a za ovaj kod došlo čak do UN-a. Naš izvor tvrdi da ovo što je RS dobio kod je izuzetno krupna stvar, a može biti i podloga za mnogo veće promjene.
SREBRENICI SE DESIO GENOCID I TO NIJE SVE IMA FOCA GORAZDE BIJELJINA ZVORNIK VISEGRAD PRIJEDOR I DOSTA VISE NEGO STO SE POMINJE Treba ga istjerati iz Bosne
koji genocid???... pravedna kazna nad krvolocnim muslimanskim hordama.nije genocid!
na domodedovu se desila oslobodilacka i pravedna akcija chechenskih patriota
koji kreten.....i nama svako dolazi i prica sta mu padne na pamet
USrebrenici se desio GENOCID. Aleksandre ne pravi se lud.
Krug 99, ponor od intelektualaca. Sta ispitiju Ruse o Srebrenici. Mozda je u njoj u vrh glave bilo 10-20 njihovih dobrovoljaca. Bolje da su ga pitali o Ruskoj ulozi obucavanja i naoruzavanja Srpske vojske. Moglo se i pricati o Ruskom koristenju veta pri vijecu UN-a u korist blokiranja preventivnih mjera protiv Srbije. Ali ne oni su naravno pricali o Srebrenici. Ako su to nasi intelektualci onda me ni ne cudi zasto nam politicari ne znaju ni Engleski.
PRVA KOMUNISTIČKO-ŽIDOVSKO-PRAVOSLAVNA REVOLUCIJA JE BILA 1918-godine.DRUGA KOMUNISTIČKO-ŽIDOVSKO-srpska REVOLUCIJA JE BILA 1945-godine. RUSi=srbi=KOMUNISTI=SLUGE SOTONE
bee haaa@ ovo je najggluplja, majke mi NAJGLUPLJA gramatička bravuroza polupismenog srpskog nacionaliste svih vremena. (a konkurencija je nevjerovatno jaka)
Nemoguće!Ovaj pridev bosanski je izveden od reci Bosna, Ova reč je iskljucivo srpskog porekla i iz srpskog je jezika,te je od iste vokabularne osnove kao i reč Srbin, Bo=zivot Na = reč koja oznacava nastanak, nagradnju davanje, Bo+s+na = zivotna, ona koja je dala zivot, gde je nastao živit, ona koja je rodila, kao i rodina kod Rusa, Srbi, ime naroda ,onoga koji je u sredini zivljena ,razvitka zivota ,u osnovi zivota, Od reci Bo izveden je glagol bi kasnije biti, sto znaci živeti, boraviti, Sr+bi Prema tome iz samog ovog prideva bosanski,proizilazi,da je iskljucivo reč o srpskom jeziku,Toliko u kratkom pojasnjenju
vidi gnjide fasisticke,pa svi zlocinci i genocidasi su danas pod patronatom Rusije i veoma dobro se snalaze, jer ih sama drzava stiti kao nagradu za pocinjeni genocid ..netreba se cuditi ovim izjavama jer je ovaj harkonja bio kod krmka banjaluckog dodika na primanju para za te rijeci..treba govno istjerati iz BiH...
Potpuno se slazem. Nije se Genocid desio u samo u Srebrenici vec i u Prijedoru, Foci, Visegradu, Zvorniku, Bijeljini, Banja Luci, Brckom, Derventi, itd. to jeste na svim dijelovima teriroriji Republike BiH koju je zauzeo velikosrpski agresor.
Tako je!!! Treba se sjetiti logora na Manjaci, Keraterma, Omarske, Kule, Kamenice, Kozila, OS \"Petar Kocic\"… Masakra nad Bosnjacima i Hrvatima u Brckom… 10 000 civila Sarajeva… raseljavanje Hrvata bosanske posavine….
Covjek je u pravu ,pa moramo braniti Srbe kad smo genocidasi kao i oni.Koliko smo samo Jevreja pobili a sad Cecene koljemo.
To ko 95 jel, koliko je srba bilo u Banja Luci 95 ovo ko nagradno pitanje ifatili se noge ko ovca bez cobana.