Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da da bolno je to kad te godinama lazu da zivis u nekoj drugoj drzavi i onda gledas neku zastavu i ljude koji se iskupljaju i slave nesto a ti bi onako samo puko od zora...pa pocrkajte a i lajite koliko hocete primitivci mi radimo svoj posao i vracamo se polako kucama. naravno i u institucije,dakako
hahaha,pa jadan ne bio ti si izgleda prespavao izbore u srebrenici. ups pardon, bice ipak da je sizofrenija glavni uzrok nesporazuma. malo vas to zeza pa nikako da shvatite u kojoj drzavi zivite i kakave drzavne praznike treba da slavite
Sretan Dan NEZAVISNOSTI JEDINA domovino! Za one koji misle da imaju rezervnu, njihov je problem.
a vidi goljfa simbola bošnjačkog prosperiteta i kulture! i onijeh likova krovonogih u kineskim farmerkama! slave nezavisnost!? od koga, jade?!
Zaista lud ovaj Fejzić! u BiH nema građana kao političke kategorije, već naroda u koji se moraš utopiti da bi mogao postojati!!! A, glavna im ona zastava --- koju nacrtaše američki masoni-jezuiti!
Što se babe Srebrenice nisu slikale ili su u Hagu po javnim kućama rade honoralno!fuj bilbord nacijo krepalog alije
МИ СМО ГЕНОЦИДАН НАРОД
Sta radi policija Republike Srpske? , zasto je dozvoljeno okupljanje ovim muslimanskim extremistima usred Srebrenice da provociraju Srbe slaveci dan drzavnosti susedne muslimanske enklave od 24% koji nije priznat u Republici Srpskoj, otkaz nacelniku policije Srebrenica pod hitno!
Odjednom je Srebrenica svima bitna, izmice se tlo pod nogama, tresu se fotelje, pa se na sve moguće načine pokušava oprati ljaga,ccc, nije narod glup, zna narod ko mu ne želi dobro gdine Ahmetoviću
To je dan rata, a ne dan nezavisnosti...preglasali ste citav narod...Sramota
Kad mu je toliko stalo do jadne Srebrenice, sto se ne pokaze i sto ne pomogne tim ljudima tamo...
Fuj kako ga nije stid pojaviti se tamo... Obraza to nema...
Svi se sjete Srebrenice kada se treba slikati.
Većeg krimosa,gmizavca,lažnjaka,prevaranta iz SDA soja Sreberenica neće dugo vidjeti
Vidi Ahmetovića lopova, kupijo cvijeće od državnih para a pokrao je sve sto se pokrasti moglo, zbog ovakvih ljudi u Srebrenici nemaju ni posla ni budućnosti!