Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko izgubi, ima pravo da se žali.
Koalicija za RS će se žaliti na rezultate izbora u Srebrenici Političke partije iz Koalicije za Republiku Srpsku najavlile su podnošenje žalbe Centralnoj izbornoj komisiji BiH smatrajući da lokalni izbori u Srebrenici nisu bili regularni. Nekoliko ključnih primjedbi iznijet će se u žalbi. \"Smatramo da je bilo previše nevažećih listića u koje su, po našoj ocjeni, članovi biračkih odbora, nakon izbora dopisivali neke znakove, kako bi listići bili nevažeći. S druge strane, na mnogim biralištima je bilo više glasača nego što ih je bilo na spiskovima\", izjavila je Vesna
@@bosanac Bila i biće, ali ne još dugo vremena. Ako Dragi A.l.l.a.h da, pa vam smanji broj, a nama poveća, dizanje ruke će uraditi ono što nismo završili 95-e.
@ RS Forever Išao sam da glasam u Srebrenicu i glasao sam za Muharema Hakića, jer je on naš čovjek. Da je Rom, nisam znao, ali nije ni bitno, bitno je da je naš Rom. Po cijenu čega ćete formirati većinu? Isto kao što ste po svaku cijenu raspisali referendum?
SREBRENICA = REBUBLIKA SRPSKA...BILA I BICE !
Mu\'arem je Rom - islamske vjeroispovjeti ili je BOSNJAK manjina, BOSANAC manjina, MUSLIMAN manjina... Da li ste konacno nacisto s time, samovas nepismene jos vise zbunjuju kako da se izjasnite na izborima ? BiH je vecinski HRISCANSKA/KRISCANSKA i to ce pokazati popis stanovnistva. U Srebrenici ce Srbi formirati vecinu po cijenu bilo cega, upamtite... Koel, mi koristimo I-pad, dok vi brojite orasima, kestenovima i racunaljkama.
Pu, b.a.l.i.j.e.n.d.e.r.i jedni. Jedva čekam da Srbije uđe u EU, pa da se selim iz ove smrdljive bare.
Od 23 mjesta (22 redovan i 1 iz manjina) B.o.š.nj.a.c.i.m.a pripada 12. Načelnik je B.o.š.nj.a.k. Hvala A.l.l.a.h.u, pa su B.o.š.nj.a.c.i odradili izbore u Srebrenici kako treba. Ovo je budućnost, kada nas, i.n.š.a.l.l.a.h, bude 70% glasanjem ćemo preurediti BiH i ukinuti g.e.n.o.c.i.d.n.i entitet.
ocito mali neznas sabirati cjjjj nemoze od 22 Bosnjaci imaju 12 pa ti racunajjjjj mozes i na racunaljku ako ti je u sumskuj nepoznato drugo sta
Ocito ne poznajes izborni zakon, ne moze biti PARAN broj odbornickih/vjecnickih mandata ni u jednoj skupstini/vjecu. Edukuj se decko...pa uzmi digitron ili na prste broj.
Bošnjak - muslimansko ime Hrvat - katoličko ime Srbin - pravoslavno ime Volim BiH :)))
CAMILE, CAMILE...javi se bolan CAMILE....
ocito nisi prebrojao SDA 7 SDP 2 SSB 2 i neovisni vijecnik Muharem 1 pa sbroji od 22 kolko je to
SRPSKA VECINA...nacelnice, nema budzeta, nema usvajanja odluka u skupstini sem jedne odluci o razresenju duznosti- reizboru nacelnika.