Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina srbi i dva poturcena srbina.
Predsjedavajuci je ovde ko hodzin zapis, hodzi tj. Haamdiji je u djep , bolesnom tj. narodu kako bude a one podrinjce sa krokodilsim suzama po Sarajevu ,Tuzli itd. ne zanima Srebrenica osim sto preko nje sisaju budjet i donacije 20 godina.Do koga li je sve to
Imaju pravo izaci kad god zele, a cemu to, sad je izgubljeno misle da ce sa tim nesto postici sto izbjegavaju sastanke. Donosice odluke mio njih pa to je jos gore a najgore je biti los gubitnik.
Srbi i dva papka iz SDA.
A je li bolje da Srbi imaju i 100 % zakonodavne vlasti, pored načelnika? Je li lakše iz opozicije promicati interese Bošnjka?
@odliv mozaka načelnik i predsjedavajući skupštine ne mogu biti iz istog naroda,svakako bi bio bošnjak
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi jbt., u Vijeću imaju i jednu ženu ...??? Valjda jadna zalutala a ovima žao da joj kažu da ide van ...!!!
Boosnjoci namjerno opstruisu ovu opstinu da bi kasnije mogli pricati kako su ugrozeni.I da se nije nista radilo a prvi su faktor nestabilnosti kako u Srebrenici tako i u Rep.Srpskoj a to dalje implicira i u BiH.