Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jb. Bakir ni sibice ne posla, ako ovi uspjesnije i bolje urade neka ostanu. Eto mu sad one donacije daba nek se nahrani.
Ne mogu da vjerujem koji ste vi pesimisti. Pa da su 300 miliona dali vi biste ih opet pljuvali. A ako mi date argument kako je ovo malo u odnosu na zrtve, pa nisu isti ljudi ubijali zrtve i davali novac. Sama cinjenica da neko zeli napredak, pomirenje i da se suosjeca sa tim ljudima je dovoljna za tambz ap. A vi dziberi sto ste zaostali nista vam ne valja i samo cekate kad cete koga popljuvati.
Kada isplatite milionske odštete za potopljene privatne parcele kod Bajine Bašte, onda možete da donirate nešto, a ovako dajete na kap novac koji ionako dugujete!
sweet ako nema neke desete pozadine.