Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takvim "muškarčinama" obje ruke i obje noge polomiti.
Problem je što za takvima žene lete. Ako je ne udaraš onda si dosadan i ostavi te.
@Barutana194 Pa to i nije muskarac koji digne ruku na zensko,to je obicna pic****
Kad cujete da covjek maltretira djecu ili poduzmite nesto ili zovite policiju. Dijete ce imati traume!! Ne ignorisite. Ne govorite necu se mijesati!! Te stvari su opasne. Vecinom idioti bez muda napadaju djecu i zenu, jer ih je u kafani neko isprovociro, nisu smjeli muda pomaci i dolaze kuci da iskale bijes na zeni i djeci. Fuj sljamu, izrode, gnjido. Kako ne naletim nigdje na takve.
Koliko je muškaraca zbrinuto u tim sigurnim kućama kao žrtve teškog ženskog duševnog zlostavljanja i terora, ucjenjivanja seksom i kojekakvih metoda iznuđivanja za postizanje svojih egoističnih ciljeva... Bilo bi interesantno vidjeti statistike, pa bismo vrlo lako saznali da su u porodicama jednaki i žene i muškarci po tiraniji bezobrazluku i svim drugim metodima zlostavljanja. Sigurne kuće treba da imaju i muška odjeljenja.
to su gnjide a ne muskarci
Slomio bi ga..picka mu materina!
nek ste objavili sliku, sad je sve samo ne sigurna
vani je adresa tih kuca tajna, da nasilnici ne bi dolazili i uznemiravali/trazili zrtve koje su im pobjegle, a ovdje okacili reklamu, pa sliku na portalu... ne kontam.
Odrobijas budalu i dovidjenja. Takvi nisu zaslužili da žive, dišu, jedu a kamo li da imaju decu.
Koliko zena je zatrazilo 'pomoc' iz socijalnih razloga izmislivsi pricu of fizickom zlostavljanju? Kada kazes da si zrtva 'nasilja u porodici' odmah se pojave 'organizacije' i 'fondovi' za pomoc zrtvama nasilja dok niko ne vodi racuna ako zena nema gdje sa djecom zbog siromastva. To je sve propaganda koja dolazi sa zapada. Cak i to smijesno ime 'sigurna kuca' je direktan pravod sa Engleskog 'safe house.' Propagandisti nisu mogli cak ni novo ime da izmisle.
Zene nesvjesno najcesce privlace ti nasilnici da se zaljube u njih jer se ponasaju "muski", pa poslije shvate da bi im bilo bolje s nekim "mlakonjom" koji bi se brinuo i volio i nju i djecu.
@whey To sto si rekao nema veze sa životom. To je isto kao kad bih ja rekla 'svi muškarci vole sve kurve, pa posle kukaju što im se zena jebe sa pola komsiluka'
Ovo samo u nas imade da se javno fotografijama pokaze gdje je sigurna kuca.. kakav odron od sistema!
Muskarci koji tuku zene i djecu i prosipaju silu , to govore koliko su ' sposobni' !!!!
Prvo se protivim bilo kakvom nasilju a pogotovu nad djecom.Ovdje je tesko zaista naci i odrediti krivca jer licno mislim da ima dosta ucesca( pogotovu kod ovih mladzih)i njhovog jezika.Ja dam imao slucaj u mom komsiluku gdje muz volio da popije i to je znala i prije braka.Sve bilo donekle dobro dok nije doslo dijete pa zena morala malo vise da se podigne.Tad kad je on dolazio kuci zena je bila ta koja je vise siktala od mog Mikija u avliji.Onda se on pijan razbijesni i belaj
to ti pravdas nasilnika ? poserem ti se u usta i onom ko ti je kupio aparat na kojem kucas
@johntravolta1 Mozda ne pravda nasilnika nego kaze da zene nesvjesno najcesce privlace ti nasilnici da se zaljube u njih jer se ponasaju "muski", pa poslije shvate da bi im bilo bolje s nekim "mlakonjom" koji bi se brinuo i volio i nju i djecu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve je ovo uredu sto ima sigurna kuca i fino je to da se ima ko da brine o zenama i djeci koja su prosla maltretiranja. Ali ja bi na nesto drugo skrenuo paznju, jos skoro je bio clanak o nekoj sigurnoj kuci ne znam tacno gdje je ona i tada sam htio da napisem ovo ali nisam mislio sam pogrijesili su novinari jednom pa nece opet, ali medjutim evo greske opet. *
* Dragi narode, slike sigurne kuce stoje javno postavljene na internetu. Mislim da je to greska i da ne bi trebalo tako. Internet je barem sada dostupan svakome pa vjerovatno i ljudima tih zena koje se tu nalaze. Mislim da ne bi trebalo stavit slike ovako javno, iznutra slikati kucu to je uredu ali sa vana nikako, barem ja tako mislim. To je moja sugestija na ovaj clanak, i ako se neko nasao uvrijedjen ja se izvinjavam unaprijed. Lijep pozdrav.
Ako u porodici postoji nasilje nad zenom i djecom sto fizicko, sto psihicko, onda tu nebi trebalo iko da kaze da je se sramota razvesti. Bolje nego da djeca ispastaju, jer to moze ostaviti jako lose posljedice na njihov buduci zivot.
jel ti znas i jednog bosnjaka gdje poslije razvoda sve ide kako treba... ono sto ja znam da su i poslije razvoda nastavili da maltretiraju bivsu zenu i djecu, bili sto odugovlacenjem imovinskih postupaka bilo olajavanjem.. stoga mlade hanume udajite se u njemacku. Barem cete imat garant za civilizovan brak a i razvod.
Da se za debilizam i retardaciju dobijaju pare ti bi vjeruj bio milijarder
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
živio sam u stanu iznad kojeg je neka pjana fukara po čitave dane i noći maltretirala ženu i djecu, jedno veče je bio toliko pjan da je profulo sprat i pošo meni ući u stan .. ye__bo sam mu mater, al' da valja .. nisam ga kasnije često čuo da se dernja
@zbrojovka Nek si ti pojacao ton na TV dok neko iznad tuce zenu i djecu. Pravi si frajer, nema sta.
@Lion7 .. zvao bih policiju koja bi došla i smirila ga, ali bi opet počinjo .. to kad mi je naletio desilo se već prvog mjeseca, tako da i nisam puno čeko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)