Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armija BiH je bila multietnička i sacinjena od svih naših naroda. Jes da je ubijala i cinila ratne zlocine nad samo dva naroda ali je i dalje bila multietnicka. Odred el-mudzahid je vrhunac multietnicnosti.
Umjesto da se bori da se obezbijedi naoruzanje za vojsku , Alija dovede bjelosvjetske ubice i kriminalce koji su ukaljali obraz Armiji BiH . Nikad nije falilo boraca , falilo je naoruzanja , a tu gresku tadasnjeg predjsednika ova drzava skupo placa i danas . Jos malo , pa sopstvenom drzavom necemo moci hodati od ovih bradonja . Nista oni dobro nisu ovoj drzavi donijeli . Alija nije bio sposoban da vodi mjesnu zajednicu a kamo li drzavu . Rezultati su vidljivi i danas .
to je bila cijena tog oruzja, sjeti se ko je u to vrijeme kontrolisao granice i sve ostalo i bice ti jasno ko ih je poslao
@pro et contra Čekaj malo, jeste li vi četalji ili niste? Buahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovaj odred vam je Bošnjaci najviše ukaljao obraz, to je vaša politička elita dovodila u Bosnu ... Podržavati mudžahidine i pritom pričati o časnoj odbrani BiH jednostavno ne ide jedno s drugim.
koliko je bilo "brace" iz Grcke, Rusije, Bugarske, Rumunije itd? a da nam ovi nisu trebali s tim se slazem ne da nam nista nisu pomogli nego su poprilicno odmogli