OSCE-ova konferencija o medijima
0
U Sarajevu usvojena Deklaracija o slobodi medija
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@džihadbosna jesi li bio danas na onom svom sajtu?
ja, i šta sad? Napišite nešto protiv evropskih integracija i euroatlantskih integracija, napišite da je agresija izvršena na libiju i afganistan i irak pa da vidimo ko će prvi reagovati iz evropskog parlamenta. Evropa je veća diktatura od SSSR-a samo što to ide perfidno iza zatvorenih vrata
jel ovo znači sad će skojevac Bakir i njegova družina iz 78 minuta imati m.u.d.a da kritikuju i SDP !?
jeli ovo vazi i za usrani hAVAZ
-----i pod lupu ce ovo staviti.
Jeli ovo pod pogrešnom rubrikom? Molim redakciju da prebaci vijest pod rubriku \"vic dana\"! Hahahaha
Nadam se da će jedan primjerak Deklaracije poslati i Fashističkoj televiziji (FTV) Zlajoglua Gulagumdžije i njegovih kumova, rođaka i prijatelja, te ostalih reketaša.