Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim 20.10.2011. u 15:22 Nemoj misliti , previše je to zamorno za tebe !
opet ALIJANSA hapsi nevine...
HALO!!!! Tek je istraga... daleko je presuda.... Bili osudjeni ili oslobodjeni ili kako god, nema potrebe za psovkama i vrijedjanjem!!!!
Pocelo je napisao istinu
@počelo Na tvom komentaru se vidi da će promjena vremena. Idi uzmi lijekove!
malo ih osudit pa onda ko momira savića na pregled doktoru i nek idu kud hoće
NA.P.U.ŠI SE KURČETINE OD KRMKA ĐURIĆU !
Počelo je, počelo, bagro fašistička koja glumi antifašiste. Hajmo sad: Heljp Baznija, mi smo žrtve, drugi su genocidni, fašisti, tralala... Što ste lagali, lagali ste, a i to same sebe, mi niti smo vam vjerovali, nit ćemo vam vjerovati.
Hvala bogu, većina pripadnika ARBiH je sačuvala čist obraz, a ovi što su se krili iza nas i činili zločine neka odgovaraju. Ne žalim ih ni sekunde..Mogao je svako od nas tući nenaoružane ljude pa nije...Želim im dugotrajan boravak u zatvoru...
Napokon.
MA NISU MUSLIMANI NIKAD BILI ZLOČINCI ONI SU SAMO- USTAŠKO- CVIJEĆE. M.A.M.U VAM J.E.B.E.M BAL.