Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragane jesi ugrožen u Sarajevu?Hrvati Sarajeva vas je Dragan Čović nazvao maloumnim i glupim što živite u svome gradu.HDZ drži sastanke u Sarajevu ali samo djeli lažna obečanja u bolje sutra Hrvata.
narednu sjedeljku predsjednistva zakazujem u DERVENTI, najrvatskijem gradu Posavine. Dodjite da proslavimo svi skupa uz zvuke sokacke tamburice, bit ce tu Mara i Lole i HIPPO je obecao zapjevati. vjerujte nije sala. doci ce i drug KOMARICA da poigra drmoguz, ciciguz s stovanjem presjednik COVIC
kakva sprdacina od naslova \"Predsjednistvo HDZ BiH\" kako ce HTZ odrzat sjednicu kad im pobratim HIPPO sutra odputova kod Pereza da dogovore sledecu komemoraciju JASENOVCA, doduse na desnoj strani UNE.
jesmo demokrate. jos malo pa ce SDA zasjedati u Medjugorju, a SDS u Bihacu
medjede sta ćes u sarajevu ta nema gore hrvata sve su ih protjerali!
vidi vidi počeo HDZ zasjedati po gradovima
Radi li SIPA i ostala ekipa ponedeljnikon????