Sarajevo u očima talijanskih turista
76
U Sarajevu se ostaci rata prepliću s atmosferom slavlja
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima i deset smrtovnica na Begovoj džamiji,,,,Sarajevo je lijepo uvijek ali mi koji živimo ne vidimo tu ljepotu našeg grada kao što to vide turisti,,,
Ujutro te budi zavijanje i lavez divljih pasa i graktanje jata vrana.Provjeravas tijelo gdje su novi ujedi od komaraca.Izlazis na balkon i vidis prve rovace po kontejnerima,dok se uvaljeni u drzavnim jaslama zure u luksuznim autima na posao.Palis televizor na tvsa rat jos uveliko traje i nikad nije prestao.Pripremas dorucak od bajra kobasica koje nisu za ljudsku upotrebu.
@Realnost mislio sam reci da u ratu u sarajevu nije srucena CRKVA (cak ni ogrebana)
@Realnost STA S.E.R.ES. u banja luci je u miru zap.aljena dzamija a u sarajevu nije ni u toku ra.ta dok su cet.nici gran.atirali djecu, bolnice, porodilista, pijace.... ni tada sarajevo nije imalo nista protiv razlicitih vjera i nacija (u protivnom to vise ne bi bilo sarajevo) evropljani dolaze da ga vide a posto si ti pametniji od njih ti ostani zatu.can u svojoj glavi i svi zadovoljni
joj vidi idiota komentarisu gramtiku..CCC..Lako je iza nadimka pisat!U ostalom kome se \"ne(svidja)\"nek ne dolazi na portal!!!
Sto volim kad nas hvale :)
Pa ne moze talijanski turist imati istu sliku grada, kao mi koji ovdje zivimo. Pustite multi-kulti, toga vise nigdje nema, polemike oko toga su glupe. Problem je nezaposlenost i siromastvo, a tu nema nacija,. Nece biti ovdje ustanka ni bune, dok smo izdijeljeni na 3 tora. Ne kaze se dzaba, zavadi pavladaj, ali nece ni to do vijeka trajati.
Ima, na ovom Klix-u, mnogo gramatičkih i drugih grešaka. :)
A to ato auper seVin rece, u pravu je, neam suzivota sa njima, to cemo jednom vec nauciti, nakon tri klanja na Drini, cetvrto nece biti, jer cemo ostvariti super suzivot sa njima kada budu preko Drine, a dan dolaziiiiiiiiiii!!!!!!!
I fino im kažu kolege iz Hrvatske da ne valja vakcina protiv bruceloze, isprobali oni, i opet hajvani pelcuju ovce i koze...Nije ovo Zlatna dolina, ovo je Dolina bruceloze.
Je li gramaticki pravilno \'\'Talijan\'\' ???
Sarajevo je, kaže, grad u kojem nedostaje puno stvari..... Ovo je jako bitno, vjerujte da oni nas isključivo ovako doživljavaju... Kakve istorijske ljepote i ostalo pa oni posjeduju 70% svjetske kulturne baštine... Nažalost, u njihovim očima ostaje samo slika jada i bijede i samo nas žale...
\"Sarajevo je grad koji svojom multikulturalnošću daje svijetu primjer da je moguć harmoničan i miran suživot među narodima i religijama. Posjetite Sarajevo, ne samo kako biste obišli grad već da biste otkrili jedan srdačan i velikodušan narod...\" Ovdje vise lazi napisano nego u predizbornom programu svih stranaka u BiH.
Napišite da su to turisti koji zapravo dolaze u Međugorje, a u Sarajevo dolaze samo na 1 dan u vidu izleta ... zašto nikada ne gledate istini u oči i kljukate vaš narod lažima i ufuraavate se da ste nešto što niste ... jedino SFF je prava stvar, sve ostalu u Sarajevu su polulaži i trice
MUSLIMAN SAM TIM SE DICIM, TO NE MOZE BITI SVA`K, PRIJE CEMO MI UMRIJETI, NEGO PROBAT SVINJSKU MAST !!!
u gradu sarajevu sada je najbolje otvarati motele ,hotele ,prenočišta i slično tu vam je dobra pinka.ko bude pametan obogatit se može sa ovim biznisom.
Kakva multikulturalnost? Mislis multireligijalnost! Religiju na stranu, i Bosnjaci i Srbi i Hrvati imaju istu kulturu....kod nas se razlikuje kultura vise po podrucjima nego po \'narodima\'. Ponavljam, religiju na stranu!