Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome li su se molili u Boga ne vjeruju.....
Klix niste morali slikati konobare. Izbriše slike na kojima su konobarica.
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
"Da svi budemo jedno", a skoro samo iz SDP-a političari, uz goste. Propala ideja.Rumenko mora nešto novo smisliti, originalnije....
Bravo za ideju! Steta da Lemi Dodik nije mogao stici da otpjeva koju sevdalinku ;-)
🫣🫣🫣🫣🫣kakvi bolan" da svi budemo jedni" mante se Tog" bratsva i jedinstva"….....
E, da mi je znat šta sad Ćerćil ruća jal većera.
Po mom misljenju,neophodan dogadzaj za sve stanovnike BiH i regije,koji nas upucuje jedne na druge, i da vjera nije prepreka da zajedno radimo,da se druzimo i td.kako je i bilo u titinoj drzavi.
Moram priznati da je ovo jako lijepo. Samo mi smeta što među svima njima vidim samo tri žene...to je malo poražavajuće.
Joj Denise sta izmisljas cccc
Vidi guzonja, natjerali konobar da rukavice bijele nosi. Pa ni Elon Musk ovako ne živi a vidi ovih totalno beskorisnih paćenika.
Meni ovo sasvim OK. šta god može doprijeniti da smanji ove vjerske i nacionalne tenzije je potpuno uredu.
Joj kad vidim ovog Niksica, tacno mi bude lose.
eto ti naučio bakira slinu onog
Komunisti i vjerski izaslanici za stolo, kod nas je sve cirkus 🤣
pa više je komunista 93bilo u SDA nego pravi vjernika
samo nek mi neko objasni šta je ovdje molitveno i za koga je molitveno. hodža, schmidt i karic. gdje su srbi i hrvati i ostale konfesije...
Kakav jeftini populizam, pizda li vam materina razbojnička!
nek neko kaze njivi da se osisa
jeli ono cijeđena naranča?
Robovski je zivjet zivot zrtve. Al ne mora to tako biti. Politicari jesu vecinom psihopati. Ali kakav zivot moze imati covijek koji se svaki boziji dan okrece oko misli vidi oni kradu drzavno-moje, ja jedva sastavljam kraj sa krajem. Zbog djece je bolje prepustiti lopove policiji i'svjesno uzgajati' ohrabrujuce misli. Otac 'ocajnik', prenosi na djecu svoj ocaj, a ako je pravi covijek preuzet ce inicijativu i stvorit sansu barem djeci a politicare prepustiti zakonu kakvom takvom.