Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se, usitinu je tako. A sto ti nisi doktor nauka? Ili magistar? Ili bar zavrsio fakultet? ne laprdaj zato...:)
kakvih desetina, dosta je par tisuca i malo se vrzmati oko skole (u bosni se to zove fakultet)....napisati clanak na konferenciji u mrdusi donjoj i nekoj trecerazrednoj inozemnoj konferenciji gdje samo cekaju na tvoj fee... smijesno !!
A sta je s Nasimom K. koja je 24.03.2010 na PMf-u odsjeka za matematiku branila doktorsku disetcaju?
Ti vasi doktri nauka su smijesni..Nisu izmislili nista osim TOCKA i TOPLE VODE.. Svaki K U R A C koji ima par desetina hiljada maraka i \"VLAS U SVOJIM RUKAMA\" moze postati DOKTOR NAUKA.. SA DIPLOMOM KOJU MOZE STAVITI NA ZID IZNAD UZGLAVLJA KREVETA AKO SA NJOM NIJE VEC D U P E OBRISAO..
HAHAHA JOS VISE NEZAPOSLENIH NA GRBACI !!!